Nnnur123 2-3 gündür kasıklarımda ağrı var sanki bıçak saplanır gibi arada da alttan sızı giriyor. Başına böyle bir şey gelen oldu mu acaba??? İdrar yolu enfeksiyonum var ondan kaynaklanabilir mi ???
Ayse254 Nnnur123 ara ara hep kasık ağrılarım oldu enfeksiyon kaynaklı da oluyor bazen de sadece rahim büyümesiyle alakalı oluyor çok şiddetli değilse sıkıntı etmeyin ama enfeksiyona dikkat edin
Omerin-annesi Nnnur123 gayet normal canm rahim büyüdüğü içinmiş 15 haftalgm bende de hala oluyo doktorum normal demişti öyle olunca hep dinleniyorum geciyo
Zlhymn Eğer dinlenince geçiyorsa uzun süreli ve aşırı şiddetli değilse sıkıntı olmuyor diye biliyorum çünkü bendede başından beri var
Nnnur123 Omerin-annesi Omerin-annesi bende de en başından beri hep kasık ağrısı oluyo. Kesilmişti şimdi tekrar gelince endişelendim çok sağolun 🥰
Omerin-annesi Nnnur123 bende en ufak bisy oldumu endişeleniyorum sonra kontrol zamanım gelince bebeğimin iyi olduğunu duyuyorum hep olumlu düşün canm olumlu düşün ki olumlu olsun🥰
Nnnur123 Omerin-annesi inşallah bebişlerimize sağ salim kavuşuruz. Annelerin hakkı neden ödenmez şimdiden anlamaya başladım bile 🥰