Sude-96 Sefaannesi olabilir genelde ilki öyle doğanların ikincisi de biraz erken doğuyor yani benim etrafındakiler öyle ama bilemeyiz tabi
Papatya-Kokusu Sefaannesi İlki 33 haftalık doğmustu suyum azdı simdide 35te alırız diyor doktor daha erken gelmezse plesenta aşağıda olduğu için
Sefaannesi Sude-96 Şuan tedirginim işte 33+4 oldum ama erkekler geç doğuyor diyorlar ya bilemiyom kızım küvözde kaldı ondan endişeliyim biraz
Sude-96 Sefaannesi doktorunuza söylediniz mi peki hani onlar daha iyi bilir belki iğne falan yaparlar ciğeri için
Sevilllllllllllllllllllll Benimde aynıydı oğlumu 35+5 doğdu 8 gün yoğun bakım kuvezinde kaldı şimdi hamileyim 5 haftalık bende aynı korkuyu yaşıyorum
Ozlmcgrci Papatya-Kokusu 33, haftalik dogan bebeginiz kuvezde kaldi mi bide suyu az olduğu icin doğduktan sonra sıkıntısı oldu mu
SHH Kızlar bende ilk kızıöm 43 haftada suni sancıyla zorla geldi İkinci kızımda 43 de kendisi geldi hep geç geliyorlar inş şimdiki kızım o kadar beklemez gelir 40 da 😊😊
Papatya-Kokusu Ozlmcgrci Solunum sıkıntısından solayı 32 gün kaldı canım 31 de iki doz ciger geliştirici olmustum başka bir sorunumuz olmadı şükür
Ozlmcgrci Papatya-Kokusu benim de haftaya sali günü 34,4 olacak sezeryan dogum yapicam suyu azdi benimkinin de dünkü kontrolde yeterli dedi ama endiseliyim kuveze girer diye.benim kizim 35 haftalikken oldu hic kuveze girmedi sizin bebeginiz kac kilo dogdu
Papatya-Kokusu Ozlmcgrci 31 haftayla uyumludu canım 1830 gr doğdu ciğerleri geliştiyse 2 kiloyuda bulduysa inşaAllah girmez ❤️
Ozlmcgrci Papatya-Kokusu insallah tek duam o yanimda olmasını istiyorum cok zorlu bi hamilelikten gectim