Boncugummmm Karnınız cıktımı sizin😍 bnm bıraz göbegmde vardı anlıyamadım nezman büyüyecek 🥰acaba baştrabbm saglık sıhat wersin de tabi🤲
Happybsrn Boncugummmm evt çıktı ama az birdey dışardan gözükmesi için dar giymek gerekir😉 yoksa daha belli değil
Zeytin20 Boncugummmm 20+4 teyim. Baya çıktı artık saklayamıyorum 😬 benim 2. Gebeliğim. İlkinde 7 aylıkken böyle çıkmıştı 🙈
gldn065807 Boncugummmm yok canım 20 haftamdayim çıkmadı ikinci gebelik benimde herkez bebis nerde dıyo 😅
Boncugummmm Happybsrn ya anladm canım ALLAHm saglk sıhatla kucgmza almak nasip olsun. Nasılsn peki herseyn normal mi ilerliyor agrılarnın oluyor mu senınde
Happybsrn Boncugummmm tşk 🌺 amin hepimi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah Allah olmayana da nasip etsin, sabh bulantım devam , gün içinde çekyatta uzanıp kalkınca belim ağrıyor,birde iki gündür böyle toplanır gibi sertleşip canımı acıtıyor 😏😏
Fnen Boncugummmm bugün doktora dedim ya benim karnım ne zaman çıkacak diye, gerçi bir bakımada iç karnım genişse çatlamam belki diye ümit ediyorum:)
Boncugummmm Happybsrn bnmde hala bulantılarm dewm bulantı hapına dewam edyorum. Ya o bndede var sertleşiyor gbi kasılıyor enfeksyon var ondan mı acba dıyorum bnde😥
Zeytin20 Boncugummmm evet ilk erkekti. 6 aydan sonra çıkmaya başladı. Şimdi kızım olacak birden enine boyuma gidiyorum 😆
Happybsrn Boncugummmm çok şükür benim sadece sabh aç olduğum için midem bulanıyor, senin de denk geldiyse bu haftalarda oluyo demek ki, yarın doktora gitcem tahlil isticem enfeksiyon değildir inşallah ☹️
Boncugummmm Zeytin20 ya benmde cinsyt erkek dedıler 6 ayda mı cıkıcak karnım acba bnde bıraz cıksn istyorum ama hayrlsıı
Zeytin20 Boncugummmm çıkacak eninde sonunda ne kadar geç çıktı o kadar hafif rahat gebelik oluyor bence. Oğlumda çok rahattım kızımda şimdiden zorlanıyorum 🥴
Boncugummmm Happybsrn inşllah deıldr bnmde 1 hafta sonra kontrolmüz baklm canım detaylı ya nemzn gırceksin
Boncugummmm gldn065807 ya şaşrdım 2. Olmasına ragmen neden cıkmamış🤭 saglk olsunda detaylı ultrasyon grdn mı canım
Boncugummmm Zeytin20 ya Sahmii ilk defa duydum ıyı ozmn😂rahat gecsin. Rabbm kmseye muhtaç etmesinde bnm riskli gebegm zaten canım😥hep dua edyorum seklajlıyım 2 ilk baslarda lekelenmem oldu hala ıgnelere dewm hayrlsı baklm
gldn065807 Boncugummmm valla hiç bilmiyorum oğlumda daha erken çıkmıştı bir bucuk hafta sonra giricem canım detaylıya