minikkoalammm Kızlar bu haftalarda bebişlerin haraketleri normalde düzene girmiyormuydu 3 4 gündür gece gündüz durmayan kız bugn 3 4 kere harakt etti
momiesbabies minikkoalammm dinlediğimizi anlayıp oynamıyorlar başka açıklaması yok 🙄😅 aynı dert bizde de, korkup doktor randevusu aldım durmuyo şimdide
Ebrusamet07 minikkoalammm korkma bı ara öyle oluyor sonra yine eskiye dönüyor yeri hala geniş dinleniyor diye düşünüyorum 😂 bizim de öyle oldu gece gunduz uyumayip hareketlerini dinledim acaba bişey mi oldu diye 4-5 gün sonra yine coştu çok şükür
minikkoalammm Black-34 dün ve sonraki günler durmuyordu dün mutfak dolaplarını indirdim kahverengi lekelenmem oldu sabahta birz harakt etti çıtı çıkmıyor şimdi normalde bu haftalarda düzenli harakt eder diye biliyordm
Black-34 minikkoalammm Ay aman lekelenme olduysa keşke doktora gitseydiniz Allah korusuj plasenta ayrılır. Oksijensiz kalır en azından bir sorun varsa bile doğum gerçekleşir sıkıntı olmaz
minikkoalammm Black-34 şimdi bir kere daha harakt etti ayakta baya kaldım o gün 6 haftalıkken de aynı durumu yaşadm kahverengi lekelenmem olmuştu kuzum lekelenmem kesildi
minikkoalammm Ebrusamet07 gerçektn öyle oluyor 30 haftalıkken de aynısı oldu 31 de coştu gece gündüz hiç durmadı tekmeleri canımı yakıyordu artk bugn çok sakin bir kaç kere harakt etti
Ebrusamet07 minikkoalammm sağ salim gelsinler de insaALLAH o tekmeleyen ellerini ayaklarını koklayalim öpelim ♥️