H_myra1 filizefsa mide koruyucu hap kullanıyorum sabah aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce kadın dogum doktorum yazdı
baysmeri filizefsa inşallah çok sıkıntı yaşamazsınız bu gebeliğinizde de cinsiyet değişik olucak mı acaba sağlıkla kucağınıza alın inşallah😀
Bamuk filizefsa Ablam kadın doğum uzmanı bendede aynı sıkıntılar vardı suyuna zencefil ve limon sıkıp içmeni öneririm hem idrar yolu enfeksiyonunu önlüyor hemde mide bulantısına iyi geliyor onun harici serumuna bemiks redox-c ve metpamid katmanı tavsiye ederim yeterli beslenemediğin için şu dönemde vitamşnleri almanı sağlayacaktır
Sweetbabyy filizefsa Bende 14. Haftama giricem yarın,bulantı geçmedi 1 haftadır da yanma başladı ilaç kullanmıyorum arada bir kusmada var çok feci serum yemedim hiç Allah şifa versin çok zor inş geçer😣
defneninannesiiii filizefsa doktorunuza söyleyin mide bulantısı için hap veriyor biraz da olsa işe yarıyor yanması için hergun bir çay bardağı kadar sade soda reflü varsa geç saate bişey yemeden yatman lazım 🥰
Burcubuket Bende aynı durumdayım hem mide bulantısı hem yanma 10 haftalık olduk mide yanmasına hiç bişe fayda etmiyo bende sodada surupta mide koruyucuda sanırım 3 aya kadar yazmıyo ben istedim vermedi ama siz yine doktorunuza danısın
Burcubuket filizefsa dün gavisconun double action olanını aldım pembe şişedeki bu özellikler hamileler için yapmıslae sanki daha fayda etti bi deneyin isterseniz sizde