lina1233 Fulyaaa1 kabızlıkta yapıyor. Normalde günde 2 defa çıkarken şimdi 2 günde bir çıkıyorum. Tuvalete çıktıktan sonra oluyor dediğim bu durum.
Aycaaa571 lina1233 hiç deme gaz çıkardım mı aynı dışkı gibi çok kötü kokuyor mecbur olmasam kullanmam diyorum basur oluştuğundan beri daha kötü etti hamileliğimden önce kullanıyordum hiç böyle olmamıştım
Aycaaa571 lina1233 aynen dediniz ya gaz çıkarırken dışkı olarak çıkıyor diye afedersiniz kaç kere taharet yapsamda kilotta leke kalıyor gün içinde sürekli kilot değiştiriyorum 😒
EbrarLinaBebek lina1233 o ilaç dışında magnezyum felan kullanıyormusun çünkü dışkı olayını magnezyum yapıyor.
gbyalcin lina1233 sadece bunda değil genel olarak demir ilaçlarında bu problem var maalesef. Senelerdir hem kan hem demir ilacı kullanıyorum hepsi aynı
lina1233 gbyalcin En önemlisi çamaşırınızı kirletiyor mu benim canımı sıkan en büyük problem bu kısmı aslında.
Gonul_enes lina1233 bu ilacla alakasi yok demir ilaclari diskinin rengini koyultur, ama kimini ishal kimini kabiz yapiyor, bende kullandim ishal gibiydim ama oyle sizin anlattiginiz gini degil
Talhr lina1233 benimde sizin gibi aynı yaa camasırımı degistirmekten bıktım acık renk camasır giymeye cekinir oldum
Ayse_0816 @“lina1233” lina1233 canım demir ilaçlarının geneli bu sorunu yaşatıyor ama gaz sonrası olan şikayet olmadı bende hic istersen bi druna danış onu onun dışında hepsi inan bizdede oluo bende sabah akşam kullanıyorum iğrenç bir ilaç😏
Ozlem2206 lina1233 evet bende aynı kan ilacını kullanıyorum ter kokusu bile yaptı bende malesef genel olarak takviyelerde bu yaşanıyo