Aslihan0609 Kızlar bugün çatı muayene oldum 37+1 normal doğuma uygun dedi doktor eve geldigimden beri belimde kalcamda agri var biraz kendimi kastım ondan olabilir mi doğumda olur umarım yakında
iki_prenses_annesi Aslihan0609 takip et canım çatı muayenesi sonunda nişan da gelebilir sancılarını mutlaka takip et 🌺
bebeklendik Aslihan0609 çatı muayenesinin sabahına doğum yaptım, nişanım geldi🥰 sizde kontrol ederseniz belki doğum başlamıştır🥰
Fatmacan Aslihan0609 çatı muayenemden hemen sonra kanamam oldu ,acılmam varmı die bakmak içindi ama omu baslattı dogumu bilmiyorum o gün dogurumdum
Aslihan0609 iki_prenses_annesi ay insallah gelir artık ☺️ kasilma ve sanci olmasi lazm demi duzenli bi şekilde
Aslihan0609 bebeklendik ne guzel kavusmussunz siz gözünüz aydin ☺️Nişan daha gelmedi kontrol ediyorm sadece belimde baya agri var bebek hareketli ama bakalm kismet ne zaman gelcek ☺️
iki_prenses_annesi Aslihan0609 evet canım bende çatı muayenesi sonrası hemen nisanim geldi gecesine de sancılar arttı doğurdum Rabbim seni de tek avazda kurtarsın 🌺🙌
Aslihan0609 iki_prenses_annesi amin canim teşekkürler seninde gözün aydin 😘 kac haftalikti muayene olduğunda
Elzi2prensesannesi Bende bugün muayene oldum nişan lekelenme zaten vardı hala aynı 12 gün önce gelmişti dünde bugünde muayene oldum 7-8cm açıklık var akşama doğurursun dediler daha bişey yok sancı fln bel ağrım var biraz bakalım bizde bekliyoruz🥰
Aslihan0609 Elzi2prensesannesi 7-8 cm aciklik bide senin baya yaklasmis insallah boyle sancisiz devam eder ne guzel ☺️
Elzi2prensesannesi Aslihan0609 Olur mu kız sancısız olmadan bebek gelmez sanırım şuan ufak ufak oluyor ama düzensiz keşke sancı diye bir şey olmasa ama var 😂
Aslihan0609 iki_prenses_annesi seninde az kalmis allah sag salim kurtarsin bütün hamileleri bizleri de insallahh 🤲
Elzi2prensesannesi Aslihan0609 Nasip canm bakalm saglikla hayırlısyla olsun da sonradan kucağımıza alınca unuturuz emin ol 😊