honeysmom Kızçeler cuma sezeryan olucam tabi belli olmadığı ve ben hep normal düşündüğüm için korse tayt almıştım e tabi sezeryandan hemen sonra giyemicem! Doktora da sorucam! Tecrübeli olanlar ne kadar süre sonra giyebildiniz? Size bir zararı oldu mu?
minikane21 honeysmom bende burda bekliim sezeryan yolu görünüyor banada doktorum riske atmayalım diyor bebisi
Gonul_enes honeysmom ben ameliyatimin ertesi gunu yani hastaneden cikarken taktim korse.. sonra bu daha da takmadim☺
Cansu-1 honeysmom bana doktorum dikişinide korsenin içine alıcaksın dediği için korse giymedim ağrılarım vardı 18 gün oldu haala giymedim cesaret edemedim🤷🏻♀️ Ya daha çok ağrırsa diye
honeysmom Cansu-1 dikişini korsenin içine almak ne demek ☹️ Bende korkuyrum bakalım bana ne dicek bide baya sıkı korse tayt benimki bende bi süre giyemem muhtemelen
Gonul_enes honeysmom yooo hic acimadi vala, belkide ic acim cok oldugundan anlamadim ama dis dikislerim hic acimadi, hemde dogum yaptigim hastane evime 130 km uzakta..uzun yol geldim yani
535arss honeysmom 24 kılo aldım ama verdım ve korseyıde sureklı taktım desem yalan olur hayrlı dogum lar buarada sana canım💙
Deletedmom23234 honeysmom 2 ay 12 gün oldu sezaryen ile doğum yapalı geçen bı takayım dedim dikişlerim acıdı yahu
demet2020 honeysmom ben hastaneden çıkınca takmaya başladım. Aşırı sıcaktı doğum yaptığımda 1 ay takabildim. Sıcaktan bunaldım
Aycicegim Nasıl korse aldınız kızlar şuan 26 haftalık hamileyim normal mi sezeryan mı belli değil hazırlıklı olmak istiyorum
Deletedmom23234 honeysmom Aslında normalde hiç ağrım yok çok şükür çabuk toparlandım fakat ameliyat yeri sonuçta acıyor azıcık 🤭
demet2020 honeysmom açıkçası korse ile daha rahat ettim. Korsesiz yürüyemedim hatta ben. Doktoruma sorduk tabi takmadan evvel. Hemen takabilirsin dedi. Herhangi bir açılma da olmadı.
honeysmom Aycicegim tabiki link atıyorum ☺️ trendyoldan aldım ama tabi daha giyemedim bakalım https://ty.gl/bn9zhrukwb