Sinemokcu bebeklendik Dogurmadim da dogurmak uzereyim daha hamilelik surecinde zorlanmaya basladik cunku oglum 2 yasinda ve oyun istiyor e haliyle bi zaman sonra birakin oyunu oturmaya dermani olmuyor insanin bence biraz daha bekleyin
Smyrayldrm Bfduam yok cnm bende 6 yıl spraılde vardı ben onu cıkarttım hemn ılk ay hamıle kaldım oyle bsy yok yani 9 ay once dusuk olmustu gerı 4 ay korunduk geri dusunduk dusundugumhx ay 4 kere yaptm ılıskıyı oay kaldım cabuk oyle bsy yok yani allahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin cnm 🥰
Bfduam Smyrayldrm bende öyle olmadı canım herkesde farklı tabi yapı. Ilki hemen oldu, ikinci aylar sürdü, şimdide 1 yıldır korunuyoruz, hayırlısı olur inş.
bebeklendik alyavetuna biz o konuda şanslıyız sanırım kızımın kuzenleri bol❤️ Oyun arkadaşı her zaman oldu o yüzden 🥰
Almiram31 bebeklendik sakın yapma çocuk en az 4 yaş olmalı ben yeni doğum yaptım kızım iki yaşında ve o kadar zorlanıyorumki yetemiyorum ikisinede vicdan azabı yaşıyorum kızım benden soğudu bebeği bırak beni al kucağına diye krizler yaşıyor anlamıyor anlamasını da beklemiyorum cünkü tam onun oyun ve ilgi zamanıydı bu elinden alındı
Eceguldemir55 bebeklendik doğuran varsa yazmasını istemişsin ben henüz dogurmadım ama bana ilk çocuğu boşladım şöyle oldu böyle oldu diyenler biraz kişiye bağlı bı sorun olarak geliyor. Bu süreci çok iyi atlatanları da görüyorum. Ben 20 yaşında anne oldum oğlum tam 2 yas1 aylık süper vakit gecirirz. İkinci oğlum Nisan da aramıza katılacak inşallah. Herşeyden önce oğluma süper bir arkadaş geliyor. Şimdiden kardeş ve bebek kavramlarını sık sık anıyoruz. Şimdiden beraber yapacaklarımızı konuşuyoruz. Daha küçük tabi oğlum ama sürekli konuşuyorum ve beni dinliyor anlıyor. Doğduğu zaman kiskanacağını iyi biliyorum bana aşırı düşkündür oğlum. İşte bu noktada kriz yönetimi yapabilmek çok önemli. Çocuğunuzu neyi seviyorsa ona göre bebek bakımını şekillendirebilirsiniz. Kesin yorumlar yapamıyorum çocuğunuzu tanımadığım için ama benim oğlum 2 yaşında olmasına rağmen evdeki her işe yardım etmeyi sever. Bebek bakımında onu da yanıma alıp yardım isteyeceğim ve takdir edeceğim. Onu her takdir ettiğimde kendiyle gurur duyuyor. Aman birşey yaparsın uzak dur demek yerine sürekli temas halinde bırakacağım. Hediye almayı çok sever ufak birşeyler alıp kardeşin sana almış sana getirmiş gibi düşünceleri çocuğa hissettirmek de basarili oluyor. Kız kardeşimle aralarında 2 yasa yakın var o da beni çok kiskanirdi ama ben hep bu şekilde astım bu olayı. Bebek dedifin en zor ilk 3 ay sonrasında herşey rayına oturur. Çocuklar çok çabuk büyüyorlar eğer düşüncen varsa kendine güvenmen yeterli olacaktır. Herkes birşey söyler kulak asma eşinle sen burda önemlisin.
bebeklendik Eceguldemir55 nasıl içimi rahatlattınız anlatamam ❤️ Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun 🌸
Ozlemdiril Eceguldemir55 inan hersey senin bekledigin gibi olmayabılır sen hayalini yazmışsın resmen ama ikinci dogdugunda ilkinin huyu tamamen degişiypr insallah yasamazsın ama yasayıncada anlarsın ben suan hamileyim 4 aylık oglum aralıkda 2 yasında çok akıllı maşallah çok sakin ama kötüyede hazırlıklı ol açıkcası ne kadar sen sabırlı tahammullu olsanda huyları degişecek ve kıskanacaklar çok hayal kurup uzulmeni istemem
Minikkuzular Eceguldemir55 süper ya gerçekten okuduğum en güzel yorum sizi tebrik ediyorum benim de kızım var 18 aylık oda sizin oğlunuz gibi beni çok iyi anlıyor ama yetememekte korkuyordum sizin yorumunuz bana güç verdi evlatlarınız çok şanslı özgüvenli anneleri var👏👏
ikiprensesannesii bebeklendik daha dogum yapmadm ama kizlarimin arasi tam 3 yas olacak bence bu anneye bagli ben kizimi hic boslamadm surekli oyun oynuyorz yuruyus yapiyorz kardesine beraber alsvers yaptkbi cogunu neredeyse o secti ismini bile 😊 hastane cantamizi bile beraber yaptik ilk basta korkularim vardi aslnda kabulelnmez dye ama smdi cok mutlym surkli karnimi sevip opuyor kardesim dye sariliyor cocuga verdgnz hissiyat cok onemli 🌸
bebeklendik Hepinize tek tek teşekkür ediyorum kızlar ❤️ eşimle de konuştuk, Allah nasip ederse ikinci bebek için startı veriyoruz🤭 hakkımızda hayırlısı olsun🌸
polyanne bebeklendik kızım 26 aylık ben 33 haftalık hamileyim 28 ay olacak araları kazayla oldu benim ilk başlarda çok ağladım nasıl yeticem ikisine kızım daha çok küçük bana ihtiyacı var diye ama sonra güzel yanlarını düşünmeye başladım birbirine arkadaş olacaklar ikisi bir büyüyecek kızım bile öyle alıştı ki şimdiden sürekli karnımı seviyo öpüyo oynasın diye oyuncak getiriyor ilk zamanlar muhakkak zor olacak ama geçecek hepsi eşlere de iş düşüyor eğer eşiniz de yardımcı olup ilgilenirse daha kolay olur sizin için
Bfduam Smyrayldrm hayırlısıyla tek olsunda canım bir yıldır korunuyoruz, Dr rahim filmi istedi sorun var mı yapışıklık tüplerde vs diye.
Smyrayldrm Bfduam yok yok olur ınslh cnm sıkıntı yapma sen sıkıntıda bir etken ınslhh bıran once alırsın haber 😍🙏
Bfduam Smyrayldrm ortadaki “m” çıkmamış, “korunmuyoruz” olacaktı, Inş canım çok bekletmez Mevlam, dua niyetine geçer inş temennilerin, çok sağ ol canım❤
Smyrayldrm Bfduam allahım bıran once nasıp etsın ınslh 😍 dualarımızı kabul etsin cnm benımde 2 oglum var 🥰 3. E hamıleym bir kızım olsun dıe allahım bıze erkek nasıp gormus saglıkla dogmayo nasıp etsın ınslh cnm sende sagol kuzum 💓