Ceren1calhan Evleneli 1 ay oldu çocuk istiyorum ama yumurtlama günlerini vs bilmiyorum nasıl ayarlamam lazım
Huysuzsema Ceren1calhan canım takvimim diye bir uygulama var oraya adet günlerini falan yaz o sana yumurtlama günlerini söylüyor ben ordan takip etmiştim
Deletedmom_29 Ceren1calhan Bir sonraki regldan 14 gün önce gerçekleşir yumurtlama şöylede diyebiliriz her 28 günde bir tegl gören kişinin yumurtlaması 14. Günde gerçekleşir
Deletedmom15262 Ceren1calhan adetin düzenli mi ovulasyon testi yapabilirsiniz yumurtlama günü belli belirtiler oluyor onları takip edebilirsiniz kasık ağrısı şeffaf yumurta akı akıntısı bazal vucut ısısı gibi…
Kukis Bence internetten uygun zaten fiyat olarak ovulasyon testi al en garantisi o adetin bittinden sonra yapmaya basla herkesin yumurtlama gunu bir olmuyor benim yumurtlama gunum adetime bir hafta kala oldu
sehrengiz_8 Ceren1calhan hiçbir uygulamayı tavsiye etmiyorum vakit kaybı ovulasyon testi kullan canım yumurtlama için
Nebyaa Ben de bebek istiyodum evlenir evlenmez oldu. Takvimim diye bi uygulama var. Hamile kalma ihtimaline göre gün gün soykuyor. Biz özellikle yüksek ihtimalli gün eşimle birlikte olmuştuk. Tuttu da
freuze Ceren1calhan Hiç bunlara kafanızı yormayın ilk aydan. İnanın insanı daha çok strese sokuyor. Beklentiye giriyorsunuz ve sonuç negatif olunca daha büyük hayal kırıklığına uğruyor insan. Regliniz bittikten sonra 2 günde bir ilişki olursa mutlaka yumurtlamaya denk gelecektir. Hakkınızda hayırlısı 🌿
pinkymoms Ceren1calhan adetinin 11.-17. Günleri arasında yumurtlama oluyor her kadında canım. Ovulasyon testi al o günler içinde her sabah o testi yap çift çizgi çıkan günler yumurtlama günlerin oluyo. O günler içinde deneyebilirsin
Neseeli Ceren1calhan her kadın adet gününden 14 gün önce yumurtlar.. yumurtlamadan 5 gün önce gün aşırı ilişkiye girmek gerekir.. adete gününe 14 gün kalana kadar yani..