ozlemmramazankoyuncu Kızlar slm ben Ya çok sabırsızım 12+3 haftalık hamileyim iki oğlum var 3 gün önce doktorum cinsiyetine bakmak istedi bebeğim göstermedi sırf cinsiyeti için 2 hafta sonra randevu aldım ozamanda 14 haftanın içinde olacam Önceliğim sağlık tabi ama elimde değil Ya çok sabırsızlanıyorum🙏🙏🙈🙈🙈
Mmerveee ozlemmramazankoyuncu ben de 14.haftamda %80 erkek dedi doktorum bu ayin ortasinda tekrar gidicem sabirsizlaniyorum bende cok acaba degisir mi %80 ihtimal 🤔
ozlemmramazankoyuncu Tomrisinizi ay inşallah canım çok sabırsızlanıyorum Ya🙈 Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah 🙏🙏🙏
Hayallerim Doktorum 13.haftada%80 kız demişti bir sonraki gitmemde kesin kız olduğunu söylemişti bu gitmemde öğrenirsin insallaj☺🤗
ozlemmramazankoyuncu Hayallerim 3 gün önce gittim renkli ultrasondan baktı bile Yok anam göstermedi inşallah 2 hafta sonra öğrenirim Hayırlısı olsun canım Teşekkür ederin🙏💕
ozlemmramazankoyuncu Hatice3 peki erkekmi canım çünkü erkek çocukları hemen gösteriyor ben iki oğlumu hemen öğrenmiştim
arenimo Ben tam 15. Haftamda öğrenmiştim erkek olduğunu 🙈🙄 Allah şimdiden sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💕
Hatice3 ozlemmramazankoyuncu aynen erkek 😅 açtı bacakları hemen pipiyi gösterdiği gibi yüzünü gösterse birde 36 haftalık olduk daha yüzünü görmedik kuzunun 😂
ozlemmramazankoyuncu Mmerveee Rabbim gönlünüze göre versin inşallah canım Sağlıkla Erkek çocukları şaşırtmıyor genelde ama yinede belli olmaz Hayırlı olanı nasip etsin Rabbim 🙏🙏
Mmerveee ozlemmramazankoyuncu amin canim hepimiz insallah saglikla alalim kucagimiza 🙏🏻 ben de oyle dusunuyorum sasirtmaz gibi onemli olan sagligi kiz erkek hic farketmez ama alisveris icin sabirsizim cok hemen belli etsin ki ciciler alalimmm 😍😍
ozlemmramazankoyuncu Minikmucizem1 sağlıkla gelsin canım inşallah oğlan çocukları erken gösteriyor🙏Genelde
ozlemmramazankoyuncu Hatice3 🤭🤭😂😂vay kuzu vay erkek çocukları hemen gösteriyor benim iki oğlumda hiç utanmayıp çok rahat bir şekilde pipiyi göstermişti Hayrlısı olsun canım sağ Salim doğur çok az kalmış Maşallah 🙏🙏
Busrasevk Doktor %70 erkek dedi bana 14 haftalıkken acaba değişme durumu var mıdır ? Bu şekilde oran verip değişen oldu mu
Tomrisinizi Busrasevk bana 12. Haftada %70 erkek dedi 14 de %95 kiz 😀 emin olmak icin biraz beklemek lazim bazen hic degismiyo bazen degisiyo bilemedim