Minikmucizemm24 cocukhasretim Allah yar ve yardımcın olsun tez zamanda kucağını doldursun hayırlı sağlıklı bir evlatla inşallah, rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin . Her şey yolunda gider inşallh
Esosunannesi cocukhasretim rabbim Sen ve senin gibi jsteyen butun herkeslerin kucagini bos birakmasin cnm bnm
cocukhasretim Bu iğnelerin sadece birkaçı.Her gün vuruyorum.Güzel Anneler ve Anne adayları❤️Yakında aşılama tedavim var.Bana dua edermisin🤲🏻
prensimgeliyor cocukhasretim yaaa canım Rabbim tez zamanda versin yüzünüzü güldürsün inşallah 🙏kucağın dolsun inşallah
Deletedmom15262 cocukhasretim bütün iğneler şifa olsun derdine deva olsun tez vakitde hayırlı sağlıklı elma yanaklı bal surat bebeğin olsun moralin yüksek şans açık sabrın bol duan çok olsun💓💓💓🤲🏻
Minekorkmaz cocukhasretim allah çabalarınızı boşa cıkarmasın inşallah kucagınıza bebeğinizi almak nasip olur 🤲
cocukhasretim Deletedmom15262 aminnn amin inşaallah çok teşekkür ederim🤲🏻😊güzel dualarınızla herşey daha da güzel olacak inşaallah❤️
anonimgelin cocukhasretim gano ürünlerinide araştırabilirsin abla süprano kahve ve kapsüller hamile kalanlar var
cocukhasretim Bfduam amin inşaallah.Yok aşılama tedavisi.Ondan önce de yumurta çatlatma denedim 4 defa falan.
Mervisogretmen Canımm, sen anneliği kalbinde büyütmüş, olgunlaştırmışsın bile. İnşallah Rabbim şimdi de kalbindeki o güzel duyguyu kucağına versin inşallah. ❤️😍
cocukhasretim Mervisogretmen yaa ne güzel söylediniz öyle🙈❤️Amin inşaallah çok teşekkür ederim canım benim❤️Annelik bu dünyada istediğim tek şey gerçekten😊❤️
mammaaa33 cocukhasretim rabbim cefanı sefaya çevirsin inşallah o iğneleri bir gün bebeğinin yanına kalp olarak çekip fotoğrafını da atmak nasip olsun en hayırlısı ve sağlıklısıyla 🤩
cocukhasretim mammaaa33 amin inşaallah o hevesle saklıyorum belkide burada sizinle paylaşmak nasip olur 🤲🏻❤️
Alp52 @cocukhasretim rabbim en güzel şekilde mükafatlandırsın seni canım isteyen herkese tattirsin anneliği oğlumu kucağıma aldığım günden beri hep dua ediyorum isteyene aratma Allahım diye çok güzel bir his inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız canım kendine iyi bak 🥰
cocukhasretim Alp52 amin inşaallah canım gerçekten çok istiyorum inşaallah nasip olur🤲🏻Duaların içinde Allah razı olsun çok sağoln😊❤️Sizde kendinize iyi bakın🥰
cocukhasretim Bfduam amin inşaallah 🤲🏻Burda çatlatma iğnesindende kalma iğneler var.Saklıyorm hatıra kalsn diye.Yumurtam büyümediği için sürekli bu iğneleri kullanmam gerekiyor
cocukhasretim anonimgelin evet canm çok gördüm ama cesaret edip alamadım.Yakınımda biri kullansa belki o zaman alabilirdm