Ozge343 37+4 haftalık olduk iştahım yok canım hiçbir şey istemiyor ve midemde bulantı var neden böyle olur ki acaba ?? yine hamileliğimin en başına döncem kusmaya baslicam diye çok korkuyorum😖
Minoo01 Ozge343 doktora danşın. Bir çok sebebi olabilir. Benim ilk gebeliğim de gebelik zehirlenmesinden şüphelenmişti ama şükür temiz çıkmıştı. Miden için şurup vermişti o rahatlatmıştı.
Volkitolki Ozge343 benimde 38hafta oldu Ara ara geliyor gene bu haftada iştahım kesildi Oğlumda da aynısı oldu çok yoğun olmuyor ilaçlarını iç vitamin vs onlar da bulantı iştahsızlık yapıyor
Ozge343 Volkitolki bnmde sürekli değil ama akşamlari biraz daha fazla oluyo bulantı açım ama yemek yemek istemiyor canım bulantidan dolayı
1999luanne Ozge343 çıkmanız gerekmez korona olmak için ailenizde yaşayanlar taşıyabilir veya vücut üretebilir hiç belli olmaz genelde dışarıdan değilde yakınlardan bulaşıyor bu hastalık
Hatice1803 Ozge343 ama korkulacak bisey yok son ayda da ilk aylarda asanan seyler yaşanabiliyor forumda okumustum