Busrakaratas07 Kızlar merhaba 31 +3 günlük hamileyim som 3 4 gundur ara ara mide bulantisi bi anda halsizlik ve bas dönmesi oluyor doktora sordum erken gebelikde olabilir bi hastaneye gel dedi sizde de bu haftalarda oldumu ?
bebegimizibekliyoruz1 Busrakaratas07 30dan beri halsizlik mide bulantısı var bende de normal olabiliyormuş bir sürü hamileyle konuştum benim ilk başlarda bulantım yoktu simdi başladı 33 üm şu an
Derin0712 Busrakaratas07 30 haftalik bnde gecen hafta griple karisti hepsi serum falan taktirdim nts bakildi ama bise yok
Calisananne25 Busrakaratas07 28den sonra bende de oldu 1-2 kez 32+5im hala oluyo arada. Mideye baskı yaptığı için bulantı normal dedi doktor
Busss_ Busrakaratas07 Canım geçmiş olsun hamilelikte her dönem kusma baş dönmesi yasanabiliyor maalesef benim maalesef kusmali geçti 2. Trimester döneminde gerçekten rahattım fakat 28 de yine başladı ben aldırmadım doktora gittim doktor idrar ve Crp istemişti enfeksiyon varsa olabilir bu şikayetler diye ve kum döküyormusum meğer benim bile haberim yok hiç şikayetim yoktu cunku ilaçla geciti