Ozlem2904 Merhaba kizlar 🌼 Daha 30.haftanin basinda 71.8kg ydim bugun tekrar tartildim tam b hafta sonra, 31+1, 73.0 olmusum 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ haftada 1 kg alinir mi ya 😥😥😥 yuruyuste yapiyorum halbuki morelim bozuldu. Simdi toplamda 9kg almis oldum😥
DefneRana Ozlem2904 bendede aynısı oluyor öyle aşırı bişey de yemiyorum 5-6 günde 1 kilo alıyorm saçma geliyo yani bunun kilo olma ihtimali yok ödem falandr diyom
tugbao Ozlem2904 hic bisey olmaz. ben de bi ayda 4 kilo almistim. ayin 1inde +13 kiloyla dogum yaptim. hic bisey yapmadigim halde 10 kilo gitmis bile. takilmayin.
Asyamveboncugum Ah sormayin hergun tartiliyorum suan 69.9 cikiyorum 3gun once 67ydim bir gunde bile 2kilo aliniyor bizde 28haftaligiz
Gizemmm01 Asyamveboncugum 12 haftalığım 42 kiloyum yaa nasıl alıyorsunuz bu kiloları banada lazım acil 🙏🏻😄😇😇🦄
Cansudkmts Bence üzülmeyin bunlar normal son aylarda alıyorsun kilo keza ben ilk aylardan almaya başladım ve suan doğuma kaç kiloyla gidicem acaba diye düşünüyorum 😂😂 kaç kilo aldın dersen 20 kilo aldım ve bu benim için çok fazla idi ama şekerim filan yok bütün tahlillerim temiz çıktı ödemde yapmadım bildiğin düz kilo 😂🙈🙈
Ozlem2904 Jeatimo ayyy insallah öyledir, 2 hafta sonra dr randevim var dr bana kiziyo hizli aliyorum diye insallah bebekten der bunu duymaya cok ihtiyacim var
Cansudkmts Ozlem2904 aslında 53 le hamile kaldım ve kendimi dur durmuyordum yemek için ve minyon değilim uzun boyluyum baya 1.75 boyum ama doktorum bile çok fazla kilo aldın dedi o Bile bu kadar alıcağımı düşünmedi 😂
Sermec27 Ozlem2904 bilemedim canım ama yine de dikkat et gebelik şekeri sonradan da olabiliyormuş okumuştum hatta ölçüm cihazı varsa arada ölç
Cansudkmts Ozlem2904 çok teşekkür ederim 🥰 aslında tam kilo almaya başlamıştım hamile kaldım 🙈 ama tabi kontrolsüz şekilde biraz aldım çok yendiğim için 🙈