Neseeli Busee45 gayet güzel zaten iki günde bir en az %60 üç günde bir en az %100 artması gerekiyor sağlıklı bir gebelik için..
Neseeli MaBelle doktor bana iki günde bir en az %60 üç günde bir en az %100 artığında sorun yok dedi arkadaşında güzel artmış görünüyor..
Neseeli Busee45 lekelenmeler bazen normal durumdan bazen de malesef kötüdür arkadaşım bundan sonra ki beta değerin bu şekilde devam ederse sorun olmaz.. takip ettir 3 günde bir %100 artması gerekiyor.. artmaz ise dış gebelik ve boş gebelik olabiliyor..
Busee45 MaBelle gittim canım. İnanılmaz kötüyüm. Kese etrafında kanama olduğunu söyledi beta değerim de 1577 çıktı. Yarın tekrar bakcak ama yüksek ihtimal düşük yaşıyorum. İnanılmaz kötü ve üzgünüm.
MaBelle Busee45 😔 ahh çok üzgünüm.. kendini çok üzmemeye çalış, vücudun seni sağlıklısına hazırlıyordur öyle düşünmeye çalış. Benim de 7 haftalık bir kaybım var ne hissettiğini çok iyi anlıyorum canımm 😔
Busee45 MaBelle ya aslında ne hissettiğimi de bilmiyorum. Allahım tekrar yaşatmasın inş. Düşükten ne kadar sonra tekrar gebe kaldınız