29 haftalığım. Bu gün ne zaman ayağa kalksam kasıklarım ağrıdı. İlk gebeliğim de ağrı nedir bilmedim, ama bunda maalesef. Normal değil mi bu durum ? Şu haftaya kadar ilk defa bu kadar uzun süre ağrıdı.

Minoo01 biz 36 haftalığız bugün benimde kasıklarım ağrıyo sürekli .alt tarafa baskı hissediyorum .erken doğum olacak diye ödüm kopuyo😞😞

219Eyll aynı korku bende de var ya 🙄 inşallah bişey olmaz. Ama çokta korkmayın. 36 dan sonra doğum o kadarda sıkıntı olmuyor🙄

Minoo01 gecmis olsun benimde kasiklarim cok ağrıyor 5 haftalığız bisey yoktur dimi benimde ikinci gebeligim ama ilk gebeligimde tehlikeliydi korkuyorum keseyi gormedim henuz ama önlem amaçlı progestan kullanmaya başladım bugün sürekli ayaktayım mecbur diye

minik4550 ilk haftalar normal diye biliyorum. Ama benim ilk haftalarda da ara ara oldu. Bu gün bu kadar uzun sürünce korktum. Birde aşağıda bebek hep 🤷🏻‍♀️ Doktor sıkıntı yok demişti en son ki muayenede.

minik4550 Amin teşekkür ederim 🙌🏼 hepimiz inşallah sağlıkla alalım kucağımıza 🙌🏼🥰