-Eflatun- alyaninannesi2 ayy aynıyız benim doktor da bana aynısını söyledi eminmisin bu bebeğin 33 haftalık olduğuna böyle giderse kilosu 4ü geçebilir sezeryan olursun dedi 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
alyaninannesi2 -Eflatun- bana da dedi emin misin adet tarihin mi yanlış falan 🥺 artık kendimden şüphe ediyorum ama doğru olduğuna eminim. Erken gelsin istiyorum 37 de doğsa hem sezeryan olmaz hemde artık İnan iyi değilim suyum fazla bebek büyük sırt kaburga ağrısı yüzünden her günüm zehir
aybkaslan balmelek Ben kendi fikrimi değil doktorun söylediğini söylüyorum bana kalsa ne önde ne geride olsa haftasıyla uyumlu olsun yeter.
-Eflatun- alyaninannesi2 bende eminim tedavi ile olduğu için aslında yeni covit oldum ve akşama kadar sadece iki zeytinle durdugumu biliyorum ama nasıl kilo aldı anlamadım Dr covit bebeğe yaramış dedi sağlıkla gelsinler de napalım nasıl gelmek isterlerse öyle gelsinler
Aysell88 En son gittiğimde 36+1 di 3068 gram boy 50 cm normal doğuma doktora göre 8 gün kaldı. 38+2 tim adete göre şimdi benim bebiş iyi mi acaba şimdi kaç kilo söyleyin 😂😂😂😂 bana göre 3800 yakın olur gibime geliyor durumum iyi değil çok ağırlaştım 🙈
alyaninannesi2 -Eflatun- orası öyle tabi ama psikolojim bozuldu resmen. 35 36 hafta olanların bebekleri 2600. Bakalım eğer böyle devam ederse haftaya gittiğimde sezeryan günü vermesini isteyeceğim. Zaten sezeryan olur böyle giderse demişti artık düşün düşün bunaldım. Bende çok kilo aldım 16 falan. Siz kaç kilo aldınız ?
tcasl alyaninannesi2 30. Haftadan itibaren çok baskı vardı 35 den sonra yürüyemez hâle gelmiştim sonra 37+3 de birden suyum geldi mecburi doğum 🤷
Fulyay45 Gulsah1616 çok teşekkür ederim cevabınız için içim rahatladı kilosu düşük diye korkuyordum bir de işte tansiyonum ve nabzım yüksek seyrediyor şu sıralar o yüzden sezeryana alınırım diye korkumdan iyice endişelendim minyon küçük falan deyince 🙏🙏
yusra-6350 DenizveKumsal Ben ayda bir gidiyorum çok sık gitmiyorm ultrasyona da çok girmek de iyi değil