_ipekkkkk Kızlar Sunny baby city Gold düşünüyorduk Dedik eşimle kanz x-go plus a bakalm o nasıl diye fikri olan kullanan Satın alan tecrübesi olan görüşünüz nedir ?
CansuKB _ipekkkkk şuan trend yolda indirim var Kraft lima travel sistemi alıcam inşallah biraz daha iner mi diye bekliyorum. Dediğiniz arabayla hemen hemen aynı daha kibar ve daha kullanışlı mağaza da detaylı inceleme fırsatım olmuştu uzun süredir indirimleri bekliyordum ☺️
CansuKB _ipekkkkk civil de var ordan baktım sonra da netten sürekli inceledim çok içime sindi. Yer kaplaması felan çok az bir de hafif.
_ipekkkkk CansuKB Sağolasın canım benim şehrinde cıvıl yok anca merkezde 🤷♀️ gene olan mağazalara bakarım bakalım
lunam _ipekkkkk ebebekte kanz x-go vardı. Benim de aklımda olan arabalardan biriydi o yüzden mağazada dikkatimi çekmişti. Ama bugün biri kraft onyx önerdi bana, yine x-go tarzında bir araba hatta daha çok hoşuma gitti, isterseniz ona da bi göz atın
tgc-clk Knz x-go plus ile kraft lima arasinda farklar var. Youtubeda isimlerini yazarsaniz guzel tanitimlarini yapmislar. Ama surus, konfor kullanim rahatligi acisindan kanz xgo yu begendim. Tabi tercih meselesi.