Sindar Kullandığınız ve memnun kaldiginiz herhangi bir çatlak kremi var mı ? Hamilelikte kaçıncı aydan sonra kullanmaya başladınız acaba 🤔
begonvilko Sindar doktorum bana 3.ayım dolunca önerdi canım. Lierac isminde bir jel. Henüz birkaç hafta oldu kullanmaya başlayalı ama çabuk emilen ve ağır kokusu olmayan bir ürün.
Sindar begonvilko Bende 3. Aya yeni girdim şuan kullanmaya başlasam Mi başlamasam mi diye kararsız kaldm aslında ☺️
begonvilko Sindar genişlemeye başlıyoruz ya artık o yüzden ben başladım kullanmaya. Göbeğim biraz çıktı ve göğüslerim irileşti. O yüzden göbek, göğüs ve basenlerime sürüyorum her gün.
Sindar begonvilko bendede göğüsler irilesmeye başladı da henüz karnım pek çıkmadı tedbir amaçlı erkenden kullanmak istedim açıkçası
Fatma_nur17 Çatlakla ilgili değil ama özel bi soru soracağım.. 31 haftalığım özel bölge temizliği yaparken zorlanıyorum sizler nasıl yapıyorsunuz ne kullanıyorsunuz ben boncuk ağda kullanıyorum da.
vgc Haftama girdim. Ergenlik döneminde de çatlak oluşumu yaşayan biri olarak hindistan cevizi yağı ve ıncıa marka çatlak kremi aldım. İlk kez kullanacağım. Doğal yağlarla çatlak kremlerini dönüşümlü kullanacağım.