Mihriban_er18 Merveacisu06 usg veriyor ama cok belli olmuyor kilosunu sorinca haftasiyla uyumlu diyor
Semanurozgan Merveacisu06 Boy kilo söylemiyor ben sordum napcaksinki dedi evet çok iyi doktor ama ben bu sefer farklı doktora gidicem ultrason görüntüsü vermedi
Guldanee HGulsah ben özel bölumune gitmiyorum. Bu konuda pek bi bilgim yok hastaneye giderseniz orda yardimci olurlar size. Hamilelgnizin yeni olmasi gerekiyor ve telefonda rndevu alamiyorsunuz hastaneyr sabahtan gidip sekreterlikten randevu almamiz gerekiyor ben polikinlik bolumune bu sekilde randevu almistim
Merveacisu06 EeeA bu ayın 26 sı açıldı ben de yüksel onaran a almıştım baktım Necati bey açıldı diğerini iptal ettim 🤣🤣
EeeA Merveacisu06 26 kasıma aldım bende yuksel orana suan 31 haftalıgım ulk defa gıdecem bu bayana bakalım ıns ıyıdır
Canmyavrumm EeeA kadın cok ıyı acık erkek gıbı gıyınımı ama anlatıyor soluyor guler yuzlu hastalarınıda unutmuyor tutuyo
Ryhnmhmtuna Ben de doğumu orda yapmayı düşünüyorum kısmet olursa kime gitsem gerçi daha erken 20 haftalık oldu da son zamanlarda gitcem uzak olduğu için gidemem sürekli umarım hepimiz memnun kalırız bi aksilik yaşamayız şu pandemi döneminde 🙏
Merveacisu06 Ryhnmhmtuna Necati beye git Fatma Salih varmış ona da gidebilirsin Burak elmas var o da olur Bi de yüksel onaran var ona da iyi diyorlar