Sindar Haftamizda tahminde bulunmustu doktor erkek demişti ve şuan 13. Haftadayiz cinsiyeti degisirmi diye sorduk artık değişmez demişti 🙈🙈🙈(pipisini düşürmeyecegine göre değişmez diye şaka da yapmıştı 🤗)❣️
Zeytin20 Papatyam__ ben hem oğlumu hem kızımı 12 de öğrendim yanılmadı. Doktorum hep o dönem söylüyor ve hiç yanıldığını duymadım 🤗
Dryadeniz Papatyam__ karindan baktiginda pozisyonundan anlayamiyorum dedi cok mrk ettgmi soyledgmde vajinal bakalim dedi ve 12+0 da kiz dedi 32 haftaligm degismedi 🙈
Papatyam__ pusatmom35 esımın ısınden dolayı gunduz gelemıyoruz hocam dedım gayet uzun uzun baktı valla cinsiyet ıcın sadece tahmınde bulundu 😂😂
psychologist Papatyam__ bana söyledi ama yanlış çıktı 😂😂erkek diyordu ama net değil demişti 16. Haftada kız dedi kız olarak kaldı
Papatyam__ psychologist cok yanılma oluyo demekkı bu haftalarda genede cok guvenıp alısverıse baslamamak lazım 😂😂
Papatyam__ Merveikratanem gittim valla daha kucuk dedi😂😂 biraz cıkıntı var ama ılerkı haftalarda daha da netlesır dedı😂