PrensesFiona Deletedmom4548454 5.ayda oldu canım 4.ay kimyasal oldu. Ertesi ay çok şükür kızımız oldu 😊💕 Rabbim en hayırlı zamanda isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
Bfduam Kumsallina95 ikincide 5 sene ne kadar uzun olmuş, endişe ettin mi bunca yıl olmayınca bi daha olmaz diye?
Kumsallina95 Bfduam vallahi esimi götürdüm teste bişe cikmadi dedim bende sorun var artık olmuyor diye ben doktora gittim meğer hamileymissim çok kafama taktigimdan olmadı kafaya takmayı bıraktıgim ay 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim
Bfduam Masalminik tamamen katılıyorum👍 Ilki hemen oldu olsada olur olmasada kafandaydık, ikinci planıydı 6,7 ay sürdü, şimdide planlı bir yıldır olmuyor.
Bfduam Kumsallina95 5 senede ama takımıysak gibi değilki. Bende kardeş düşünüyorum 1 yıl oldu ister istemez acaba mı diyorsun.
Handan_65 Deletedmom4548454 Ayy evet karnımda bile seviyorum Ama biyandan da korkuyorm hareket etmeyince 24 haftalık oldu kılık kıyafet tamamladık
Alp52 @Deletedmom4548454 ilk oğluma isteyerek Bi sorun olmamasına rağmen 10 ay sonra hamile kaldım şimdi yine hamileyim prezervatifle korunurken hamile kaldım canım rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat bambaşka bisey anne olmak isteyene asla aratmasın 🥰
Deletedmom4548454 Alp52 ayy ne gzüel masallah canım işte Rabbim ne derse nasıl ayarlarsa öyle oluyor 😍
zeynepp1 Deletedmom4548454 ilk gebeligmde karar verdigimizin sonraki ayı ikimcide karar verdik o ay oldu düştü br ay ara verdik tekrar o ay istedik tekrar oldu şuan çok şükür 11+3 deyiz🥰