Eke Deletedmom4548454 ben istedigimde ilk ilişkide kaldım. Ama hersey nasip . Vakti nezamansa cocuk ozaman gelir 1 senedir arkadasım istiyodu ve şimdi hamile. Hersey nasip kısmet strese girme bazen yumurtalık tembel olur zamanla düzelir. Strese girersen yumurtalıkların etkilenir ve kalamazsın
Esra-57 Deletedmom4548454 2 sene sonra oldu 31 haftalık hamileyim şuan ☺️ ilk gebeliğim de hemen olmuştu ama dediğiniz gibi bende kontrole gittim hiç bı sıkıntı görmedi kan testi vs alındı 2 sefer 1 sefer sonuçlarımi almaya gittim 2.cide eşim covit oldu karantinaya girdik bende aman olursa olur olmazsa yapicak bişey yok dedim o ay hamile kalmıştım 🤭
nuhunannesi42 Deletedmom4548454 2 buçuk aylık evliyim 2 aylık hamileyim ben hemen hamile kaldım yumurtlama günümu hesaplayarak kaldım 😁
Deletedmom4548454 nuhunannesi42 hesaplasan da fayda etmiyor malesef gelecegi varsa geliyor bende takip ettim ama hala yok 😂😄Masallah hayırla büyütün sizde
Esra-57 Deletedmom4548454 Emin olun hemencecik olur o zaman bide hemen ayağa kalkmayın folik asit de mutlaka için ☺️ amin inşallah 🤲
3cocukannesii Yumurtlama günümde karar verdik bebek yapalım mı diye ve o gün hamile kalmışım 🤦♀️aslında hiç umudum yoktu 15 ve 9 yaşında çocuklarım var aradan 9 yıl geçmiş yaşımda 37 hamile kalmam belki de diye düşünüyordum şok oldum hamile olduğumu öğrenince 🥰