Asyaveannesi36 Birtanemm humana kimyonlu arkadaşım çok memnun kalmış yeni sezaryen doğum yaptı bende ondan aldım ebebekten
defneninannesiiii Birtanemm humana tea var B12 cam şişede minik hap şeklinde fotoğraf yükleyemiyorum Google ye yazarsan çıkar çok güzel süt yapıyor bi de e bebekte süt arttırıcı gazozlar var onlar da işe yarıyor tabi bol bol su da içmek lazım
Selenaysss Birtanemm humana anne çayı ve bestlak canım bol su ile tüket insallah işe yarar ben fayda görüyorum suan çok şükür 🙏
Asyaveannesi36 Birtanemm arkadaşım memnunum dedi ama yine de araştırın bence bende bakıp onu alacağım
gamzosgamzos dakpinar- ben dogumdan sonra baslamıştım ama bence doktoruna danışabilirsin iceriginde bitki özleri var hamileliğe uygunmu bir fikrim yok 😊
hepoyleolurzaten Birtanemm Rezene’ye ek olarak papatya çayı 🤗 aktardan alıp kendiniz demlerseniz daha iyi olur 🌸
gamzosgamzos Gerginim yok canım denememistim damlaya ek gunluk bol bol dere otu incir dut kurusu havuc tuketiyordum bulgur taze sogan bunlarda guzel arttırıyordu