Gizemmiis 12+2 den herkeseee selammm. Hadi bu süreçte herkes duyduğu en yararlı yiyecek ve beslenme kurallarını yazsın. Ben muz, portakal,süt ve beyaz peyniri hemen hemen her gün mutlaka tüketiyorum. Sizler de olmazsa olmaz neler 🧿🎈
aysnrsvs Gizemmiis İyi geliyor diye değil ama muza düştüm resmen yemediğim gün yok bazen iki tane 🤭 belki 3
gamzosgamzos Gizemmiis 1 hafta onceye kadar birsey yiyemiyordum şimdi 16+6 olduk artık beslenebiliyorum çok şükür Rabbime 😍kahvaltı 1 dilim beyaz peynir 3 adet zeytin 2 yumurta 2 adet ceviz 1 dilim tam bugday ekmegi domates salatalık yiyiyorum araögün yapıyorum 2 2 bucuk saat sonra 1 bardak laktozsuz süt ile 1 adet meyve yine 2 2 bucuk saat sonra öğle yemeği 5 6 yemek kaşığı sebze yemegi 1 kase çorba 1 dilim tam bugday ekmegi salata yiyiyorum sonra yine 2 2 bucuk saat sonra ara öğün yiyiyorum 1 adet gelata veya 2 yemek kaşığı yulaf 2 3 yemek kaşığı yoğurt akşam 8 8 buçuk gibi ara öğünde nyine 2 2 buçuk saat sonra akşam yemeği yiyiyorum tavuk veya balık veya kurubaklagillerden 8 9 kaşık (nohut fasulye barbunya) 1 kase çorba salata 1 dilim tam buğday ekmeği daha sonra yemek yemiyorum 10 gibi ya kefir yada sade maden suyu tuketiyorum bazen ekmek yerine 3 kaşık makarna veya pilav türleri tuketiyorum 2 buçuk 3 litre su içmeye özen gosteriyorum 22 aylık bebeğimde var o yuzden sabah erken kalkıyorum gün erken başlıyor benim için 3 ana 3 ara öğün yapabiliyorum 😊
Acemi_anne61 Gizemmiis Sabah kahvaltısında mutlaka yumurta peynir bal pekmez. Yemek olarak çorba içine illaki limon sıkarım. Tavuk balık tüketmeye çalışıyorum her hafta. Tavugun suyu ile çorba yaparım. Sebze yemekleri. Her gün Mandalina elma üzüm gibi meyvelerin birinden bir porsiyon. Birşey içmek istersem de süt içiyorum. Gün içinde de kuruyemiş atıştırıyorum. Böyle🤗
Gizemmiis gamzosgamzos harika bir düzen oturtmuşsunuz tebrik ederim ❤️ ben de bunları yapabilecek bir enerji bazen olmuyor 😂🤦 ama bulantılarım azaldıkça yapma isteğim artıyor
gamzosgamzos Gizemmiis tesekkur ederim canım ❤ inan dedigim gibi 1 hafta önceye kadar beslenme düzenini bırak bütün gün peynir ekmek ile besleniyordum bulantılar geçince beslenmede düzene giriyor 😊
gamzosgamzos Defne2018 benim ilk gebeliğimde hem gebelik şkerim hemde gebelik tansiyonum vardı malesef ve bu gebeliktede tekrar etme olasılığı varmış o yuzden bu şekil beslenme düzeni oluşturdum cünkü doktorum dikkat etmemi söyledi bu şekil sık ve düzenli beslenince hiç tatlı ihtiyacım bile olmuyor yani kendi duzenimi kendim sagladım diyebilirim aslında iştaha göre tabi porsiyon miktarları çoğalabilir yada hafta ilerledikce ama ben ancak bu kadar yiyebiliyorum suanlık 🙈😊
Gizemmiis Asyaveannesi36 badem sütünü yulaflı ezme şeklinde tüketim yapanlar da var sade içemediysen tariflere bakabilirsin instagram da çok güzel tarifler ver hastag ile ararsan 😚
Defne2018 gamzosgamzos anladım canım ondan demiştim bende diyet listesi bu diye dr ilk kızımda bana da vermişti
2erkekannesiii Kaşar peynir muz yumurta elma mandalina ceviz maden suyu 2.5 3 litre su çorba tavuk kemik haşlama
Acemi_anne61 Gizemmiis fırında yapmaya alışık değilim elim hep ızgaraya gidiyor 😅 siz çeşit çeşit yapıp yerseniz daha iyi olur. Bide ilk haftalarda önüme ne gelirse yiyordum 2. Trimesterde başladım böyle yapmaya. Tabi yediğim çikolataları ve gece gelen tost perilerini söylemedim 🤭
Gizemmiis Fatma_nur17 ben direk alıp içiyorum, pipetli tek kullanımlık sütlerden aldım koli ile canım sıkıldıkça içiyorum günde 3 adeti gecmeyecek şekilde 😚
Acemi_anne61 Gizemmiis ben karşı değilim yemeye afiyet şifa olsun 😋 Hamburger cips ohhh arada kaçamak yapılır aklımızda kalması daha kötü 😂