Dumbo Merhaba hanımlar🥰 Su gibi akıntı hamilelik belirtisi mi acaba? Bu şekilde çamaşırı ıslatan su gibi akıntısı olup hamile olduğunu öğrenen var mı?
minikmucizemmmmmm Dumbo bu bende de var ya. Adet tarihim 13 kasım. Bugün su gibi akıntım var hatta adet oldum sandım
Nurhan88 Dumbo canım benim öyle oluyor şuan 6 haftalık hamileyim ilk belirtilerim su gibi akıntı oluyor bence test yap Allah gönlüne göre versin
Gzdeee11 Dumbo adetime 2 gün var ve birkaç gündür bende de aynı şey var hatta adet olduğumu sanıyorum sizin adete ne kadar var
Dumbo Arama motoru olmadığı için önceki postları da bulamıyorum Bunu yaşayan varsa yazabilir mi🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Dumbo minikmucizemmmmmm Benimde 19 kasım adet tarihim.3 gündür falan su gibi akıntım var. Çamaşırım ıslanıyor resmen.Daha önce böyle olmuyordu yumurtlama dönemi akıntısı normal akıntılar daha bir farklıydı.Bu farklı gelince dedim acaba
Dumbo minikmucizemmmmmm Her dönem olan yumurtlama akıntısından farklı geldi o yüzden sordum.Birde yumurtlama bitmiş diye görünüyor uygulamada bilemem tabi🤷🏻♀️
Dumbo Nurhan88 Çok teşekkür ederim size de hayırlı olsun🌸 Erkenden umutlanıp test yapmak istemedim adet dönemim gelince test yapmayı düşünüyorum🥲 sizde bu akıntı belirti olarak ne zaman başlamıştı acaba hatırlıyor musunuz?
Nurhan88 Dumbo 10 reglime 2 gün vardı fark ettim ama hamilelik aklıma bile gelmedi hiç beklemiyordum reglim 7 gün geçince test yaptım hamileydim belirti varmış ben tahmin etmediğim için normal sanmıştım şimdi havlu peçete koyuyorum baya ıslanıyor
Serrammm Benim adetime 1 hafta varken başladı su gibi akıntım birkaç gün sonra test yaptım hamile olduğumu öğrendim normalde akıntım olmazdı kişiden kişiye değişiyor ama erken gebelik belirtisi olabiliyor umarım hamilesinizdir 🙏