Gulfem48 Merve_0109 amin canım tesekkur ederim zamanı var doyolar erkek bebek 9 ay 10 gun beklıyomus oyle dıuolar saglıklıkla gelsınlerde inş. Bekledıgımıze degsın🤲
Hilal-95 nevarneyokk benmde totemımdi pırtlatmak 37 🤣 ama 38 olduum sancılar hala yeterli değil açılmada değil bebek gelişimi iyi gidiyor 1 gün 1 gündür diye bekletiyor doktor🤰🏻🤦🏻♀️🤣
Kubra2721 Hilal-95 bugun gitttim ne acilma var ne sanciii hic bir belirti yok 🤦🤦 sicak suya otur dedi dr sende bi dene 😂 hurmaya ek ananas da ye dedi 😂
Hilal-95 Kubra2721 ya suya oturmak benmde aklıma gelıyo ama ya suyum gelırse ozaman anlamasam diye korkuyorum
Kubra2721 Nurcanatila6 valla yazdiklarimi.yapacam iste. Bide plates topu ustunde 8 cizip zipliyorum ama nafile
H_myra1 Merve_0109 bismillah daha zamanınız var😅 40 beklemek zor iki geneligimde de 40 haftalar da dogurdum ama 36 da çok erken en azından bi 38 39 olsun bende 35 haftalıgım inşallah 39 gibi dogar tabiki hayırlısı ile vakti saatinde gelsin 🤗
Hilal-95 Kubra2721 yok değildir kadınlar yapıyor ama ben suyumu anlamam diye korkuyorum yoksa çok duydum bende
Sultannn3327 Bende 40+0 doguramayanlardanim. Sancılarim oluyo ama rahatsız edecek kadar değil geri geçiyor su nişan hiçbir belirti yok herkes ariyo doğurdun mu diye yok doğuramiyom 😂