birceefe Herkese selam. Bugün isteğe bağlı sezaryen olmak için tarih aldım. Normal doğum 2750, zorunlu sezaryen 3750, isteğe bağlı sezaryen 5000 tl imiş. Biraz şaşırdım da açıkçası 😅 sizde fiyatlar nasıl?
kartanesi02 birceefe şehir şehir değişiyor ben gaziantepdeyim ilk bebeğimi isteğw bağlı sezeryan oldum özel oda dahil 900 tlydi 2 yıl önce bu defa da 1800 tl olacak sizin oralar biraz uçmuş anlaşılan 😊
Cocolingo birceefe bursada ortalama 4500 den başlıyor 20 bine kadar çıkıyor hatta vıp olursa 25-30 civarı, hastaneye göre değişiyor.
birceefe kartanesi02 bizim bura dediğiniz Van aslında. Çok mu lüks diyeceksiniz inanın seçeceğimiz yok doğru düzgün insanı mecbur bırakıyorlar…
Fatosduzgun55 birceefe antalyadayım. Drum herhangı bır hastaneye baglı calısmıyor kendı ozel kliniği var 3 hastane ile anlasmalıymıs 1.hastane vitale 4500 2.hastane büyük anadolu 5.500 3.hastane medicalpark 7.500 2sene önce anadoluda2700e yaptım. Doğumum ocak 15 20 gıbı. yılbasından sonra ne olur bilmem 😑😔 özel hastaneler yılbasında fıyat artırıyomus😔