Zlyhky tazeannecik1 hadi bakalım kız taş gibi tuttu benim ki dedim hele giyim ayyy ağzıma aldım resman yaktı 😫😫😫senin ki iyi olur ins ☺️☺️
Bebiscann tazeannecik1 canım yoğurttan çay kaşığı kadar al bi kaseye kat içine kaynattiğin sütten 3 kaşık kat azcık şeker kat karıştır ve süte kat mayala güzel olacaktır
tazeannecik1 M_agayeva Yani normal yoğurt gibi çok taze olmadı hafif ekşilik var ama yedim şimdi bi tabak yani yenilmeyecek gibi değil sadece çok çabuk tüketmem gerekecek ama bi dahakine taze yoğurtla mayalamayı tercih edicem 🤣🙈
tazeannecik1 Lulikli Beyni normal yoğurt gibi çok taze olmadı hafif ekşilik var yedim şimdi bi tabak yani yenilmeyecek gibi değil sadece çok çabuk tüketmem gerekecek ama bi dahakine taze yoğurtla mayalamayı tercih edicem 🤣🙈
tazeannecik1 Civcivinannesiii Yaa ne bileyim ben daha önce mayalamamıştım eşim pek sevmem ekşimsi tadı o yüzden 🙈
Esmaaaa_ Ben de ekşi yoğurtla mayalarım o sizin erken kaldırmanıza bağlı erken kaldırsanız dolaba koysanız ekşilik olmaz Tatlı yoğurtlada yapsanız bile yoğurt tuttu mu kendini dolaba kaldırın 😊