Deletedmom_1 Kızlar dün ilk aşımı oldum yarından itibaren 17. Haftamı dolduruyorum biraz korkuyorum açıkcası şuanlık sadece kol ağrım ve boğazım şişiyor arada hafif sizde ne gibi şeyler oldu aşıdan sonra? 2. Doz daha sarsıyormuş sanırım
deutschetraum Deletedmom_1 korkma canım bende biontech oldum 10 gün önce sadece kol ağrısı oldu. Bebekte gayet hareketliydi
Ceylin680 Deletedmom_1 Ben hamile kalmadan önce 2doz sinovak oldum.ilk asida 3gece sabaha kadar yandım yani çok sıcak oldu.2.dozda sadece 2gün ateş yaptı.ama yine iyiydi başka bir yan etki olmadı bir de hamile degildim içim rahattı
Tazebirannee Deletedmom_1 bende geçen hafta ilk dozumu oldum aslında hiç istemiyodum ama doktorum olmamı istedi ☹️ sadece kolum ağrıdı ama Allaha şükür 🙏🏽 Haftaya da 2.dozu olucam umarım oda sadece kol ağrısıyla geçer 🙏🏽
Deletedmom_1 deutschetraum ben daha bebeğimi hissedemediğim için acaba nasıl ki falan diye düşünüyorum işte 🤷🏻♀️😬
Deletedmom_1 Aşı olan yok mu ya hiçbiriniz mi olmadınız bazen inanın bişey sorasım gelmiyo 1-2 kişiden fazla cevap yok maalesef …
Papatya27 Deletedmom_1 ben geçen hafta oldum canım sadece kolum ve başım ağrıdı 14.haftamda yaptırdım
Fasulyem2 Ceylin680 benim de 2 doz sinovac en son temmuzda oldum hamile değldim şimdi 12 haftalığın doktorum biontech önerdi sizin doktorunuz bir şey dedi mi ? Çekiniyorum erken diye ama o olmamı öneriyo :( 2 doz korumuyo mudur bizi
Buseozdemir Fasulyem2 3 aydan sonra hicbir sakincasi yok asilarin diyoalr ama bilemiyorum bende 2 doz sinovac oldum suan 20 haftaligim doktorum 3.dozu biontech onerdi delta varyantina karsi daha koruyucuymus.
Ceylin680 Fasulyem2 tabi korur ama şöyle söyleyim 6aydan önce evini 100asker koruyorsa 6aydan sonra 5asker korur ama korur .
Ceylin680 Buseozdemir 3.doz subabatta olcak ama Nisan’da doğum var doğum sonrası Olcam biontek Olcam bu sefer .zaten artık gelecekte aşılar 6ayda bir zorunlu olcak acelem yok .koruyuculuğuna güveniyorum .