Merve2691 37 haftada son kontrolüm için doktoruma gitmiştim nstde sancım çıkınca ve bebeğin hareketleri azalınca doktorum yatış verdi takip altında sürekli nstye girip çıktım sancılarım nstde devam edince doktorum istersen alalım ailenle görüş karar ver dedi bebeğime bişey olacağının korkusuyla kabul ettim 37+1 de spinal anestezi ile sezaryene girdim belimden tek yerden iğne yapıldı ve sonrasında bacaklarımda uyuşukluk başladı ben heyecan yapmışım istem dışı anestezi uzmanı kalp atışlarım arttığı için 5 dklk bebeğim çıkana kadar bayılttı sonrasında bebeğim çıktığında doktorum seslendi bebeğin aynı sana benziyor annesi bak diye o kafayla sadece başımı sallayabildim 6 saat sonunda odamıza çıktık çok şükür hem bebeğim hem ben sağlıklıyız 37+1 de 47 cm 3050 dünyaya geldi meleğim bizimde hikayemiz böyle o kadar güzelki yanımda uyuyor Allah herkese sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin 🙏 sevgiyle kalın 😊
Cansum1 Merve2691 oy Manşallah bizde bugun spinal olcaz saat 2 de bende çok korkuyorum naısl olcak bilmiyorum sağlıkla büyütün yavrunuzu
Cnnhls Cansum1 Şuan ameliyattasın ve sana dua ediyorum canım insAllah kolay geçicek ameliyatın rabbim hepimizi sağlıkla evlatlarımıza bagislasin ❤
Cansum1 Cnnhls çok şükür çok güzel geçti umduğum gibi olmadı korkum boşunaymış sadece sonrası ağrıların oldu