annesinin_beybisi Ebru18 siz zaten kararınızı vermissiniz biz ne söylesek değişmez değişmesin de zaten sonuçta bebek sizin ama pek begenmedim😊
Ebru18 annesinin_beybisi Çok teşekkür ederim, ben yine de araştırıyorum olsun. Fikrinize saygı duyarım, elbette beğenenler kadar beğenmeyenlerin olması da çok normal. 😊🌸
Gzm23 Ebru18 Rica ederim aynen çok kibar Ben isme ve anlamına ayrı ayrı bayıldım bende cinsiyeti öğrenince kız olursa asel lina koyacağım inşallah
Ebru18 Gulceefe-00 Çok teşekkür ederim. Evet ortak karar vermek de çok önemli. Bu isim benim beğendiğim bir isimdi fakat eşime söyledikten sonra o benden daha çok begendi. 😊
Ebru18 nevarneyokk Çok teşekkür ederim. Bütün bebişlerimiz ismiyle, güzelliklerle yaşasınlar insallah. 😊
cahillesohbetikestim Ebru18 yaa canım yeğenimin ismi 🥰🥰🥰 çok güzel bir isim ve beriller çok akıllı çok sakin ama biraz nazlı kızlar oluyorlar 🤣
Ebru18 cahillesohbetikestim Yaa çok teşekkür ederim. Bizim ki de şimdiden nazlı sanırım, daha yüzünü bile göstermedi. Hayırlısı olsun artık ne diyelim 😂😂
cahillesohbetikestim Ebru18 rica ederim ne demek ikizi var adı idil ama tek bebek gibi büyüdü beril nazı yüzünden 🤣