deletedmom87894 Kızlar gündüzleri hiç bişey yok gece sabaha kalı 4 gibi uyandırıyor belime mideme vyruyor acısı sizler neler yapıyorsunuz öyle olunca
Tazebirannee deletedmom87894 ayy son 2 haftadır bende de çok gaz sıkışması oluyo gündüzleri iyiyim ama gece gelince yapamıyorum 😂 malum eşim yanımda kıvranıp duruyorum bütün gece, bi çare bulmalı 😂😂
demet2020 dakpinar- evet kuzum. 8 aylık hamileydim gece gaz sancısı bir vurdu Allahım canımı al dedim yani sen düşün. Sonra hemen kalktım yaptım anında etki etti
dakpinar- demet2020 33 haftalığım ben de , gündüzleri göbegım de cok az çıkmadı mesela gaz sorunum da olmuyor ama gece öyle şişiyor ki şaşırıyoruz gazdan dolayı ve sancı yapıyor ❤️ Cok teşekkür ederim hemen denicem ❤️❤️❤️
demet2020 dakpinar- kızım 5 aylık oldu . doğurduktan sonra da içmeye devam ediyorum günde iki bardak kızımın da gaz sorununa iyi geliyor. Aklında bulunsun doğumdan sonra da devam et içmeye
Ceylin680 Kizlar aklınızda bulunsun eğer sizde yada bebeğinizde trombosit düşüklüğü varsa yani PLT kimyonu çok tüketmeyin .kimyon çok tüketildiğinde PLT yi baskiliyor.yoksa burda yazan doğru kimyon gaza iyi gelir hemen alır gazi