Zeytininannesi01 dml33 perinatoloji de randevu almaya kalktığımda detaylı usg yapılmamaktadır yazıyor 🤷🏻♀️
dml33 Zeytininannesi01 bnm bi tanidik orda yatmıştı tansiyondn o sirada detayli zamanı gelince hemen orda yaptirdm demişti 3 yıl oluyo
dml33 Zeytininannesi01 üni bn ilk hamilelikte gidip sormustm kapıda sekrrterdn sıra aliniodu deftere yaziolardi bi sorun gitme imkaninnz varsa belki orada oyledir
asliiyorgunn Mehtaperii özel yenişehir hastanesinde Mehmet ergün eser doktorum sağ olsun çok iyi bir doktor. Sezaryen ile doğum yaptım çok memnun kaldım çok ilgili bir doktor
Zeytininannesi01 asliiyorgunn detaylı ultrason var mı Yenişehir hastanesinde yoksa başka yere mi gönderiyorlar birde fiyatı ne kadar şimdiden teşekkürler ☺️
Dduygguuu asliiyorgunn benim doktorumda Ergün bey ilkinde de kendisiydi şu an ikinci gebeliğim çok çok iyi bir doktor gerçekten ama ilk doğumumda sağlık problemi vardı kendisi giremedi sezeryana doğum süreci nasıl geçiyor acaba merak ediyorum
dml33 Ebru0145 hangi kan cnm ill kan tahlillerini sağlık ocağında verdm eksik olanlar.varms onuda citye gidiyorum orda verdim 2 gunede cıktı 5 gün. Dediler
asliiyorgunn Zeytininannesi01 malesef orda yok ben Bi kliniğe gittim onun için 400 tl ye baktırdım. Saadettin güngör diye bir doktordu
Sureyya_45 1asiyekucukk ben hiç memnun kalmadım canm ondan bı daha asla gitmem ona mercan aslan çalış ve Fatma gürlek favorim
Zeytininannesi01 Sureyya_45 perinatolojiden direk alamadım ve üstünde detaylı usg yapılmamaktadır yazıyordu acaba önce kadın doğumdan mı randevu almam lazım onlar mı yönlendiriyor
Sureyya_45 Zeytininannesi01 Aynn öyle kadın dogumcu seni USG ye yönlendiriyor ve ordan sana uygun bir randevu veriliyor o tarihte giriyosin detayliya
dml33 Ebru0145 sağlık ocağı geç cikio cnm ertesi güne aldım acile gitsn 2 saate cikio ozeldede hemen cikiyoms bn hamilelikten emin olduğum için sağlık ocağına gittim tüm tahlilleride yaptiriym diye