hulyaaksoy Merhaba arkadaşlar 3. Ye hamile olupta doğum yapan kasım anneleri burda mı doğum hikayelerinizi burdan paylaşabilirmisiniz bende doğurmak istiyorum artık😓🙄🙈
Zhra4242 hulyaaksoy bende 37 haftalık hamileyim 3.ye hamileyim hayırlısı ile bende doğurmak istiyorum
hulyaaksoy Ozlem02 inşallah en kısa zamanda sağlıkla mutlulukla huzurla kucağımıza alırız bebişlerimizi çok zor zamanlar 😐 bacaklarım taşımıyo artık
Zhra4242 hulyaaksoy oğlum olacak inşallah sizin belli mi geç gelen kız bebekleri de var ya o değişiyor
hulyaaksoy Sol bacağım çok fena hareket de edemiyorum az ayakta kalıp iş yapsam zonkluyor magnezyum içiyorum fayda etmiyo 🤦♀️ Hareket olmayınca açılma da yok inşallah bu hafta olmuştur
hulyaaksoy Zhra4242 ben iki kızımıda geç doğum yaptım ilki 40 haftayı geçmişti ikinciside 39 un sonunda doğurmuştum ama bu erkek inşallah erken doğar yani bu hafta felan doğsun yoksa haftaya 40 olucaz 🙈
hulyaaksoy Zhra4242 açılma olmazsa suni vermezler galiba son güne kadar beklersem bu sefer kilosundan dolayı doğuramam diye korkuyorum 😐
Zhra4242 hulyaaksoy maşallah benim 37 haftalık 3 kilo tam sağlıkları yerinde olsun da hayırlısı ile de bir doğsalar