Sumeyyeee Peki ya şimdi Karnım bir anda boşaldı ordan oraya sallanıyor Korse felan takmayı düşünüyorum ama kaçıncı günden itibaren takmak lazım Birde bebeğe emzik doğar doğmazmı verilmeli Eve geçince mi?
Merveee34 Sumeyyeee ben hiç emzik vermedim . Korseyi de 2.günden beri takıyorum 22 günlüğüz hiç çıkarmadım
acabakim Sumeyyeee sezaryen olduysaniz külotsuz üst bedeni saran korse öneriyorlar. Normal dogumsa külotlu rahim toplayan korse öneriyorlar . Eğer normal doğurup kulotsuz korse kullanırsanız alt dikislere baskı yaptığı için açılmaya neden oluyormuş.
Elsa01 Sumeyyeee bana kalırsa korse falan takma ben ilk gebeligimde taktım kasıklarıma baskı yapıyordu çıkardım attım herkes karnın kalır kilolu kalırsın diyordu 30 kilo almıştım karnım falanda kalmadı zaten karnının içi iyileşmemiş olacak niye takacaksınki
Sumeyyeee Merveee34 emzik vermek istiyorum ilk bebeğimde vermek istedim verme dediler sabahlara kadar hep göğsüm ağzında uyudu bu beni çok yıprattı Korse için de teşekkürler bende kısa zamnda takmayı düşünüyorum
Sumeyyeee Elsa01 Ayarlanabilir takmak istiyorum Karnım ilk gebeliğimde de gitti ama geç takmaya başlamıştım Sonra biraz göbek kaldı büzgülü Belki daha düz olur diye istiyorum takmak