Ezgii41 evet yaptım yazacaktım bi türlü fırsat olmadı forumda sayfayı da bulamadım. Gece sancılar ım başladı 7 ye kadar evde çektim sonra hastaneye geçtik yatış yapıldı nst çekilen oda var bi tane 2 yataklı orda duruyorsunuz ben başka odalar vardır diye düşünmüştüm. Yanımda annem durdu genelde arada çıkardıkları oldu bi kere eşim ve kayınvalidem de girdi çıktı hemen. Ebeler sürekli kontrol ettiler ilgiliydiler ama sabah olduğunda ben hala sancı çekerken yan yatağa nst çekilmeye gelen hamileler oldu bi kaç kere. Ben baya zor durumdayım o ara sancılardan o sırada yanımda başka birilerinin olması birqz rahatsız ediciydi karşı taraf için de eminim öyledir insanı korkutabilir. Hastanenin en büyük eksiği bu bence. Öyle plates topu, egzersiz falanda yaptırmadılar bana denk gelen ebeler ama kötüydüler diyemem asla. Benim doğum kısmı biraz zor oldu bebek bi türlü inmedi baya uğraştırdı ama en sonunda normal doğum yaptım. Melis hanımda ilgiliydi genel olarak. Doğumdan sonra wcsiz oda vermeye kalktılar wcli oda olduğu halde ama ısrar ettik be wc li oda aldık. Doğumdan sonra gelen hemşireler ebeler de gayet iyidi. Bi ebe ben gececiyim denk gelseydim sana nefes egzersizleri falan yaptırırdım dedi çok tatlıydı o ebe gerçekten. Diğerleri de iyidi. Yani herkes bir olmaz tabi kim denk gelirse. Genel olarak böyle size tavsiyem gidecekseniz sancınızı iyice evde çekin daha rahat edersizin hele ki gündüzse. Oda konusunda da dikkat edin. Bu iki konu dışında bi sıkıntı yaşamadım.