bsrozrl devlet hastanesine gittim ultrasonla gebeliğimin 5inci haftası 1inci günü dedi ama ben en son 27 eylül de adet oldum sizce doğru mudur
Elfs bsrozrl geç döllenme oluyor benimki de aynı olmuştu daha sonra bebek önden gidiyor falan o tarih yine değişiyor
minik4550 bsrozrl keseyi gordunuzmu bende devlete gidicem gittiğimde 5+3 olmuş olucam gorurmuyum karından muayeneyle vajinal istemiyorum baktırmak
Sibel2603 bsrozrl benimde son adet tarihim 27 eylül bende yarın ilk kez doktora gidicem. Belirtileriniz nedir acaba. Göğüslerinizde agrı ya da hassasiyet var mı
Elfs bsrozrl rica ederim sağlıklı olsun önemli olan o hiç takılmayın ben de üzülmüştüm önce ama sonra 2 gün ileri attı
bsrozrl Sibel2603 göğüslerimde a Sibel2603 göğüslerimde ağrı var evet ben tat alamıyorum bide hamileliğim 3 ayına kadar böyle devam edeceğini söylediler
Sibel2603 bsrozrl bnmde ultason kagıdında 9.9 mm yazıyor ama bugun bna 4 hafta 6 günlük dedi. Bnmde son adet tarihim 27 eylül nasıl oluyor bnde anlamadım
Sibel2603 bsrozrl olumsuz düsünmemeye calısıyırm ama daha önce düsüklerim oldugu icin pek iyi seyler gelmiyor aklıma 😔