viildaaannn Pijama takımlarını aldınız mı nerden ne kadara aldınız sanki bu Kasım indiriminde tekstil ürünleri pek Bi indirim olmadı alanlar almak isteyen bacımsular hadi öneride bulunalım
_ipekkkkk viildaaannn Ben aldım 2 adet düğmeli Pijama Takımı ve boydan elbise pijama takımı aldım Düğmeli alt üst takımları (82 TL )siyah inci sitesinden aldım Elbise olanı (100tl) Mecit pijama diye siteden Trendyoldan sipariş verdim 🌸 Fikir olsun sanada canım
Minaminisi viildaaannn ben lohusa pijaması olarak almadım. Lc waikikiden aldım önden düğmeli. 120liradan 75 e inmişti hemen aldım. Lohusa diyince fiyat 2 kat oluyor.
viildaaannn _ipekkkkk Mecit sitesini gördüm de yorumları pek iyi değil siz memnun kaldınız mı kumaşından
_ipekkkkk viildaaannn Daha gelmedi bakalm dün verdim sipariş Benim aldığım ürünün yorumları hep güzel hep memnunlar kalitesi falan güzel diyorlar bakalım gelince görürüm 😊🌸
_ipekkkkk Ebrufatih Yaa ben baya iyidi ama bakalım gelsin göreyim 😊🤷♀️ belki üründen ürüne değişiyor yorumlar kullanıcılar acaba hangi takım 🤷♀️kodda yazmıyor yazssa atardm
_ipekkkkk Ebrufatih 🌸Siyah inci 21273009 🌸Siyah inci 21273000 Google siyah inci yanına kodu yazdığın zaman çıkıyor canım Trendyol sayfasına gir orda var bakabilirsin fikir olur belki sanada 🌸