Deletedmom202 3.30 dan beri uyuyamadım bugün şeker testi için gidicem acaba uykusuzluk bişey yaparmı yarın mı gitsem?
Mervemir Deletedmom202 hastane ile ilgili bi problem yoksa bence dinlen çünkü içeceğin şeker mide bulantısı falan da yapıyor bi de uykusuzluk olunca halsiz kalabilirsiniz yarın uykunuzu almiş dinç bi şekilde gidin bence
Ayshe3220 Deletedmom202 bende neredeyse hiç uyumadan gitmiştim ozamanlar uyuyamıordum haliyle ama hiç bişi olmadı okadar kötü tadı yok mide bulndırıcak
deletedmom6295 Deletedmom202 akşam dokuzdan sonra birşey yeyip içtiyseniz etkiler ama uykusuzluk etkilemez
Ayazim Deletedmom202 uykuyla bi alakası olduğunu düşünmüyorum etkilemez ama yinede doktora sorabilirsiniz ama öyle mide bulandıracak baş döndürecek bi tadı yok bence ben gayet rahat icmistim
Deletedmom202 Mervemir 26+2olucam yarın anladım bende öyle düşünüyorum haklısın belki etkiler bide uykusuzluk
Ayshe3220 Deletedmom202 yapmaz diye biliyorum canım doktorunu arayıp sorabilirsin ama etkileyecegini sanmıyorum