Karaaslan Annelikooneko cumartedi ögrenicez insallah 💯😊 ama su sira kabizligim cok var ne yapicsm yardim edinn lütfrn ya hayattan sogudum kabizliktan dolsyi
Deniiz- Annelikooneko haftaya gidicem o zaman öğrenirim şuan 15+5iz. Size gram bilgisi verildi mi acaba
mmerveecetinkaya Karaaslan canım bana doktor kabızlık için fitil vermişti fitil iste doktorundan kabızım de sakın fazla ıhınma bebeğe zarar verebilir🌸
Aneebebek Karaaslan bende de var ama rahatsızlık hissetmiyorum şikayetim yok 🙃 iyi bişey mi kötü mü Allah bilir
Aneebebek Deniiz- ben doktoruma soruyorum cevap vermiyor söylemiyor cinsiyeti bile degisicem doktorumu siz cinsiyet öğrendiniz mi
Annelikooneko Zub34 bende saglikki şekilde beslenemiyorum ama onlar besleniyo demek ki.😊 Sağlıkla gelsinler. ❤️
Deniiz- Aneebebek biz erken öğrendik şansa gösterdi cinsiyeti 12. Haftada erkek😊 eğer ki doktorunuzdan emin değilseniz daha erken değiştirebilirsiniz. Aklınızda soru kalmasın.
Aneebebek Deniiz- inşallah ama Kocaeli’nde taşınma durumunuzda var İstanbul’dan eşime bu yüzden erken gidelim diyorum teşekkür ederim