duygulu62 Kızlar ne zaman hareket edıyor bu bebekler ya 19+2 olduk hala tık yok çok kafama takmıyorum aslında ama merak edıyorum 😀
Jdjdjdjk duygulu62 ohooo 25e kadar ben etti edecek acaba hu hareketmiydi diye ağladım durdum 30a kadar cok düzensiz
Zeynepp97 duygulu62 Bende Tam 20.haftama girdiğimin gecesi merhaba dedi bana da çok garipti ilk defa galiba ben anne oluyorum demiştim😂
Serrammm İlk gebeliğimde 21 haftadan sonra hissetmiştim karın yapısıyla da alakalı bu gebeliğimde 18 de hissetmeye başladım sırt üstü yatarak en iyi hissedersin
Pirayeada duygulu62 20 de balon patlıyor gibi oluyor ben de 19 haftalik ’da hissetmedim ikinci gebelik olduğu halde
Minnakkurabiyeveannesi27 duygulu62 kuzum o kesin hareket halindedir sen hissetmiyor olabilirsin Bizde 19+5 olduk yeni yeni pıt pıt kalp atışı şeklinde şeyler hissediyorum tam hareketlerini 22.haftadan sonra hissedermisiz
Ahlahanim duygulu62 yapınıza bağlı olarak değişebiliyor. Şimdide bazen hazırlıksız yakalandığımda irkiliyorum hareketinden
Mayacm duygulu62 ılk gebelıgım ben 18+4 te hıssettım bende cok sabırsızlanıyodum 😂 canım sırt ustu dumduz yat bekle olmadı ayaklarını kendıne çek bekle ama yapıylada alakalıymıs belkı ıc karnın genıstır merak etme yakında baslarsın hıssetmeye ☺️