Nbos Merhaba 6 haftalık hamileyim, idrar yolu enfeksiyonum var maydonoz suyu iyi geliyormuş ama gebelikte düşük yapma ihtimali varmış bilgisi olan?
blueberyy00 Nbos kız saçmalama hamilelikte enfeksiyon geçirmek için sadece doktorun verdiği ilacı kullanabilirsin maydanoz suyunun söktürücü özelliği var düşük yapmana sebeb olabilir hamilelik olmadığından eminsen içersin rahimdeki ödemi iltihabı atar derler ama yine kesin tedavi değildir bu
minikanne- Nbos maydonoz yiyebilirsiniz ama suyunun icilmesi tavsiye edilmiyor çünkü adet söktürücü özelliği var
Hilal-95 Nbos hayır kesınlıkle öle şeyler içemesin bırak suyunu ben maydonoz yemedim sakın kuzum kekık suyu felan bitki çayları vs herşey yasak allah korusun
Nbos @blueberyy00 evet bende kullanmadım zaten adet söktürme özelliği olduğunu biliyordum gebelik için de büyük risk bir kısım zararsız diyor ama çoğunluk riskli olduğunu söylüyor
Nbos @blueberyy00 önceden antibiyotik ilaç kullanıyordum ama şimdi korkuyorum ilaçtan o yüzden doğal yöntemler arıyorum ama daha zararlı anladığım kadarıyla 😔 doktoruma ilaç yazdıracağım kontrolümde
blueberyy00 Nbos doktorun fitil felan yazar ilaç yazar mecbur kullanırsın ama kesinlikle daha zararlı bitki çaylarının hiçbiri içilmez sadece ıhlamur içiliyor oda günde bir kupa felan sanırım lütfen kimseyi dinleme
Glsh14 Nbos bende 8 haftalik hamileyim.6 haftalikken bendede idrar yolu enfeksiyonu vardi doktorum bol su icmemi soyledi sukur gecti.bol su ictim gunde 3 kere ic camasirimi degistirdum ve hep utuledim gecti.insallah seninde gecer bi an once