Semanurozgan Bebeklerin hareketlerini nasıl takip ediyorsunuz acaba ben bir türlü anliyamiyorum yani bir hareket ediyor bazen etmiyor sürekli kıpır kıpır mi olması gerek bu durum beni tedirgin ediyor ?
Faddoli23 Semanurozgan hiç tedirgin olma benimkide biraz tembel doktorum tembel bu dedi yan bı şekilde uzandığın zaman tekmelemesi lazım bol su içince tekmeler günde 10 kere hissedersen sıkıntı yok dedi bana
Seross10 Semanurozgan benimde bebeğim fazla sakin. Tekme çok sık değil ama dönme şeklinde hareketlerini sık hissediyorum. 29 haftalık olduk bizde
Senanrrr_06 Semanurozgan canım benim doktorum 32. Haftadan itibaren takip et dedi gerçekten de öyle 31den itibaren düzene girdi hareketleri ne zaman neye tepki verip hareket ettiğini anlıyorum. O haftalarda hareketleri düzensiz oluyor bebeklerin
Semanurozgan Faddoli23 Ya hissediyorum aslında ama geçen haftalar tekmeleri acitiyodu 2 gündür böyle yer değiştiriyor gibi sadece
Semanurozgan Sureyya_45 valla değişiyor bazen sağ sol taraflarında bazen kasıklarımda bazen göbek deligimin orda
Semanurozgan Seross10 Al bendende o kadar sürekli kıpır kıpır olsun istiyorum içerde hiç uyutmuycam bebeği resmen