Ayum21 Hanımlar 16 haftalık gebeyim cinsiyetim hâlâ belli değil bir kız diyolar bir erkek Fakat piskolojikmen mi bilmiyorum ama rüyamda hep erkek bebek emziriyorken görüyordum kendimi ama bu ara bir iki defa rüyamda kız bebek yüzü gördüm sizce nedir nedendir
Denizyildizii Ayum21 İlk gebeliğimde 3 kere erkek gördüm kızım oldu. İkincisinde yine 3 kere erkek gördüm bu sefer tuttu😄
Didemmmmm Ayum21 canım ben daha cinsiyet öğrenmeden sürekli rüyamda kız bebek gördüm anlamındaysa erkek bebek demekmiş. Oğlum olacak 🙏🏻💙🧿
Merve_boylu Ayum21 ben hep oğlum olsun istiyordum bir gün rüyamda çok güzel bakmaya doyulmayan kız bebeği gördüm ve cinsiyeti kız oldu aşırı duygulanmıştım 🥺🥰🥰
Suzanne Canım bizim cinsiyet erkek ama bende rüyalarımda kız çocuğu görüyorum mesela ablamın kızı var hamileyken erkek bebek emzirdiği gördü belli olmuyor yani
Ayum21 Suzanne Ya sanırım bende ki piskolojikmen oldu çünkü ben hep erkek hissediyorum böyle hiç içim de kız olcakamis hissi yok ama doktor bana önce erkek gibi dedi daha sonra yüzde kırk kız gibi dedi şimdi de net belli değil benim de kafam allak bullak oldu acaba ondan mı böyle görüyorm
Ayum21 Denizyildizii Valla bilemiyorum doktorlar kafamı çok karıştırdı önce erkek gibi dediler daha sonra yüzde kırk kız gibi dediler bende net ogreemedim benim içim de hep erkek hissetti hiç kız gelmiyo içimden ondan böyle psikolojim bana oyun oynuyo bence 🤗🙄😂
Busra2013 Ayum21 doktor bana erkek demıstı ruyamda bebek goruodum ama kız yuzuydu hanı bıldıgın kız guzelıgı ama erkektı sonra kontrolum vardı 18 haftada annem aradı ıste ruya gordum kızın oluodu sana kosuodu esya alıodın fln doktora gıttım doktor kız dedı cok sevındım ılk bebegım kız ıstıodum kız oldu😂😂
Gul33 Ayum21 Ben hamile olduğum andan itibaren erkek bebek gördüm rüyamda. Cinsiyeti erkekmiş 3 gün önce öğrendik. Belki cinsiyetini görüyorsundur
Ayum21 Gul33 bilmiyorum ama devamlı rüyamda erkek bebek emzirirken görüyordum kendimi doktor cinsiyeti kiz gibi dedikten sonra bir iki defa kız bebek yüzü gördüm rüyamda hatta dövüyordm yaramazlık yapiyo diye bagiriyodum bebeğime 🤦 ama devamlı erkek EmZirirken görüyordum dediğim gibi Allah da biliyor ya eşim de bende erkek istiyoruz önceliği sağlıklı olması tabiki aama benim de içim hep erkek hissediyor yani hiç içimden kız olacakmış hissi yok hep erkek sanki gibi geliyor
Gul33 Ayum21 Anneler hisseder bence erkek olabilir. Ben hep erkek hissettim rüyamda da gördüm hep. Hatta rüyaların tersi mi çıkar acaba diye düşündüm ama hissettiğim gibi erkek çıktı çok şükür. Sizin de öyle olabilir. 17-18.haftada kesinleşir
Havva-42 Ayum21 canım benim bebeğim kız bende hep kız bebek gördüm rüyamda, herkes kız gördüysen erkek olur dediler ama kızım olucak inşallah , senin içine ne doğuyor peki ben hamile kaldgmı öğrendiğimden beri kızım olucak diyordum 😃😃
Ayum21 Havva-42 Valla bende karnıma düştüğünden Berk hep erkek dedim erkek hissettim hâlâ da öyle Ruyalarimda hep erkek bebek emziriyorum falan eşimde bende zaten erkek istiyorduk ama gel gör ki 16 haftalık oldum öğrenemedim 13 haftalıkken gittiğim doktor erkek gibi duruyo dedi 14 haftalıkken gittim başka doktora yüzde altmışa yüzde kırk kız olabilir dedi 15 haftalıkken gittim gene başka doktora hiç bsy demedi uyruk kemiği ölçüsü almış bacak arası ultrason verdi ama ultrason net değil belli olmuyo boş gibi de duruyo ufacık çıkıntı var gibi de duruyo ama pipi mi kordon mu bilemiyoruz daha sonra iki defa da kiz bebek yüzü gördüm ruyam da işte ama Allah biliyo ya içim hâlâ erkek diyo
Derya2867 Ayum21 hep rüyalarımda erkek bebek görüyorum hatta ölmüş binen de rüyama girdi oğlumu sevdi eşimin ninesi de daha ona hamile olduğumu söylememiştij erkek bebek dogurdugumu görmüştü ama gel gör ki kızım olacak