Lulikli denizin_annesii hastahane çıkışı şart değil tabiki istediğine göre birleştirebilirsin olanları canım. Bir de zıbın al bence bolca olsun. Ve müslin çok iyi oluyor kundak yapmak için çok rahat bi kumaş olduğu için. Ben henüz doğum yapmadım ama arkadaşlarımdan bu şekilde öneriler aldım 😊
Didemmmmm denizin_annesii ben 2 takım 5 Li set dışında set koymadım. Eldiven şapka ayrı koydum . 2 tanede battaniye koydum . Bol miktarda zıbın koydum .
Ahlahanim denizin_annesii ben setimi 95e aldım ama böyle isim yazanlardan filan değil. Ayrı ayrı daha pahalıya geliyordu. Set aldığım içinde çok çok kıyafet almadım. Zaten bebekler ilk zaman çok çabuk büyüyor
Dilekleklek denizin_annesii sart degil ama ben istedim ki battaniyesi ilk giyecegi kiyafeti corabi eldiveji sapkasi takım olsun sonra hepsini kaldirip bi hatira saklayayim Ama sart mi desen degil tabiki
denizin_annesii Dilekleklek uygun fiyat bulursam bende alicam ama daha bebeğim beşiği puset ana kucağı kanguru anne Bebek bakım çantası kişisel bakım ürünleri filan bir sürü eksiğim var napicam bilmiyorum eşim üniversitesi son sınıf öğrencisi yanımda değil bu nedenle oda çalışmıyor şuan bende hamile im zaten calsmiyorum bide evden ayrıldık annem de kalıyorum doğuma kadar burdayım sonra ev kiralicaz beyaz eşyası bulaşığı halısı koltuğu filan derken binbir eksik var yani gerçekten bu devirde geçinmek çok zor biraz birkimim var onlarda evim için eksikler harcamak istiyorum . Annem elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor bana ama yetmiyor tabiki kaynanmlarla konusunda konusmuyoruz zaten ondan bişey beklmiyorum açıkçası oda okadar cömert değil torunu için birşeyler alayım diyecek biri değil yani🙄
Dilekleklek denizin_annesii ilk etapta kullanmayacaginiz seylerin alimini erteleyjn bence.ben oyle yaptim mesela. Puseti hele cok gerekli bise gormeyin cunku 3 aydan sonra kullanılmiyor 3 ay bile cok zor kullaniliyor cunku puset agir bebegin agirligiyla daha da zorlu oluyor. Tasimak icin hep esinize ihtiyac duyarsiniz. Kanguruyu da 6 aydan once kemik gelisimi acisindan kullanmazsiniz. Ben liste yapmistim ilk 3 ay ilk 6 ay hangileri kullanilir hangileri kullanilmaz Gercekten zorunlu ihtiyac nedir ne degildir diye listeyi bosalttim 😁😁😁
Cansel22 denizin_annesii eğer istanbuldaysan yakınında btm varsa set halinde o kadar uygunki gecen gun 5li takımı 25 liraya gördüm
acabakim denizin_annesii şart değil. Ben dogumhaneye alt üst takım ve iç zıbın vermiştim. Zaten bebeği fazla temizleyemeyebiliyorlar ve ilk giydiği kıyafet kirleniyor hemen. O yüzden doğumhaneye alalade bir takım verdim. Ertesi gün fotoğrafci geleceği zaman güzelce giydirdim daha özenli bir şekilde. Muslin çok lazım oluyor ve ağız mendili ve eldiven . Çünkü yere dusebiliyor unutuluyor kayboluyor. İşitme testine götürdüklerinde eldiveninin eşi kayboldu mesela. Çok eşya yük etmemenizi öneririm koca valiz geri eve geldi benim 😅
denizin_annesii Dilekleklek bende bazı şeyleri doğumdan sonra almayı düşünüyorum kanguru için de söylediğiniz şey çok mantıklı çok sağolun 🤗
Merveonay denizin_annesii bebek için ateş ölçer , yan yatma yastığı , müslin bez , pişik kremi , banyo seti önlüğü falan fazla al emerken falan bazen ağzında yutmadan uyuyakalıyorlar dökülüyor 😀 Senin için depend , göğüs ucu kremi aklıma gelenler bunlar canım
Beybisininannesi denizin_annesii ben hastane için 2 5li takım (alt üst iç zibin bere önlük) 2 3lü takım (uzun kolu zibin tulum bere) Şeklinde aldim 4 5çift Eldiven 2 tane battaniye (nohut ve kundaklık) kendim ekleyeceğim Ebebekten de 0-3ay 3 tane iç zibin alırım yedek olarak yanıma koyarım Başka birşeye gerek olcağını sanmıyorum