Mucizebeklerkennn Dün kaset testte pozitif gördüm. Hatta başlık açmıştım. Kan testi vermeye gittim sabah. Birden pembemsi kanamam başladı. O kadar üzgünüm ki. Yerleşme midir adet mıdır bilmiyorum. Adetime normalde daha bir gün var 😓😓😓
minikanne- Mucizebeklerkennn hayırlısı olsun hakkında canım, silik çizgi kaç dakika sonra oluşmuştu? kuruma çizgisi olmadığına emin misin
Seymaben Mucizebeklerkennn kan testinizi bekleyin hemen strese girmeyin kan testinizde pozitifse yerleşme kanaması olabilir🌸pozitif gördüğünüz anda hastaneye gidin düşük önleyici iğne verirler büyük ihtimalle
Seymaben Mucizebeklerkennn korkmayın🌸testinizi görün ilk önce bebiş varsa çok normal şuan leke şeklinde kanama yerleşiyordur ama doktorlar bu durumda bile her ihtimale karşı düşük riski olmasa bile iğne yazıyorlar benimde öyle olmuştu çünkü🥰
Busrassezer Hiç korkma benim tanıdığım birinin 3 ay boyunca kanaması oldu progestan kullandı ve hiç bir şey olmadı şuan 5 aylık hamile ama sende dikkatli olmalısın sürekli yatmanı tavsiye ederim🤲🏻
Mucizebeklerkennn Busrassezer çok heveslenmistim ağlıyorum resmen. Yarına kadar kan sonucum çıkar mı bilmiyorum
Seymaben Mucizebeklerkennn kanama şeklinde olmadığı sürece hiç korkmayın hatta şöyle diyim ben 10. Haftamda aşırı yoğun bi kanama geçirdim yatak koltuk üstüm başım hep kandı hastaneye gidene kadar arabanın koltuğunu falanda batırmıştım kandan gören herkes düşük yapıyorsun diyordu imkanı yoktu yani o kanamayla düşük yapmamamın ama gayet sağlıklıyız 5-6 tane düşük iğnesi yapıldı ilaçlar fitiller derken 17+2 olduk sen sadece kötüyü düşünme gerisini allah ve doktorlar hallediyor🌸🥰
ozlemkzl3 Eğer pembe veya kahverengiyse ve akışkan değil kremsiyse yerleşme kanaması. Adet kanamanız nasıl oluyor ondan anlarsınız zaten