Minikmucizemmm Kızlar bugün kontrole gittim 4 cm açılma var dedi doktor fakat nstdede sancı yok bu aralar doğar diye düşünüyorum dedi doktorum pazartesine kadar doğmazsa pazartesi günü sabah yatış yapılacak suni sancı ile desteklenecekmiş 🤔
hipregnancy Minikmucizemmm ben de 39+6 yım nst de bi 100 bi 60 sancı çıktı ama açılma 1 cm baş da kanalda değil henüz. 2 günde bir kontrole gideceğim olmazsa pazartesi suniyle deneyelim dedik biz de riske atmayalım daha fazla
Mujde0808 Minikmucizemmm benim de 6 cm acilmam var sanci da nstde var ama yeterli degil 1 haftayi geciyo hala dogurmadim 😂
derya46 Minikmucizemmm maşallah canim bnmkide 3600 kgdı en son ilk gebelik nasil oldu canim bana 41 haftaya kadar sürer dedi doktor
Minikmucizemmm derya46 ilk doğumum 39+3 de doğdu normal oldu bir gece önce bacağıma Ağrı girdi ertesi gün sancılarım başladı akşamına da doğdu zaten kendi sancımla ne nişan geldi ne de su direk sancım gelmişti
Minikmucizemmm Mujde0808 kanlı değil kahverengi geldi ebeyi aradım olabilir illa açık renk olması şart değil dedi korkulacak birşey yok dedi
Mujde0808 Buscannn Bu degisik bi agriydi ya o gun cok dolasmistim adim atamiyodum agridan sanki derimi.iki taraftan cekistirip yirtiyolardi bicak saplamasi gibi ama.o sanci degildi yoruldum da agrilar oldu o ds acilmayi tetikledi heralde
Mujde0808 Minikmucizemmm alttan muayene olduysan o da tetiklemistir benim de oyle bi gun boyunca gelmisti gecen pazartesi
Minikmucizemmm Mujde0808 evet canım altta. Muayene etti birde doğumu tetiklemek için rahim ucu çok geride biraz öne almam lazım dedi ilk kez böyle birşey duydum baya ağrılı oldu kanama da oldu ama geçti
Nurlann Haftama girdim. Bende de ne nisan ne açılma var. Sirt ve kasik sancılarım cok keskin nasil ilerliyecek bilmiyorum. Yarin kontrole gidicem 🙄