Nurhan88 9 haftaya kadar neler çektim yazabildigim kadarını yazayım 4 haftalıkken öğrendim kese biçimsiz dedi Dr 5 de gittim olumsuz 6 da gittim olumsuz sonra kanamam başladı acile gittim oda kese biçimsiz dedi yinede progestan verdi burdaki dr kar anlamıyor deyip memelekete gittim ordada doktorun biri sağlıksız bu kendisi düşer dedi 1 hafta sonra başka Dr gittim haftaya kürtaj dedi kese biçim siz suyu az dedi geri eve geldim çok sancım oldu Dr gittim ebe bakti tuhaflık var dedi Dr baksın üst kata çıktım bebek ölmüş dedi ozamana kadar içinde bebek var diyen olmamisti kürtaj dedi bu arada 9 haftalık olmuştu dedim yaptirmicam çıktım ordan yine başka hastane den randevu aldım hiç bsey demedim ama böyle biyle diyolar diye bakti direk kalp atışını dinletti ağladım dedimki 4 doktor 3 ebe bakti şuan siz 5 .doktorsunuz hepsi kürtaj dedi ve bunu bunu dediler dedim bidaha baktı yaklaşık 30 dj ultrasonla inceledi ve nasıl böyle bsey dediler bu bebek gayet sağlıklı kesedide düzgün suyuda iyi kalp atışıda var nasıl olur dedi dün yine gittim ve çok iyi gelişimi dedi şuan 11 haftaligiz resmen 5 hafta iğrenç geçti dua et ve bekle